COWI tecknar nytt ramavtal med Vattenfall
Hem MILJÖ COWI tecknar nytt ramavtal med Vattenfall

COWI tecknar nytt ramavtal med Vattenfall

Publicerat av: Redaktionen

Nyligen signerade COWI och Vattenfall ett nytt ramavtal inom bland annat solkraft och vindkraft.

– Vi är glada och stolta över att ha fått förtroendet att återigen arbeta tillsammans med Vattenfall som är en viktig spelare i omställning till grön energi där COWI kan bidra med vår erfarenhet och kunskap, säger Per Järpler, marknadschef el och automation på Industri på COWI.

COWI har tidigare haft liknande ramavtal med Vattenfall vilket innebär att det finns god erfarenhet av samarbete genom tidigare uppdrag. COWI kommer att kunna erbjuda bra stark kompetens inom vindkraft- och solkraft med kunskap från både Sverige och Danmark och kunna bidra till en effektiv grön omställning.

– Hela samhället står inför en grön omställning därför är det viktigt att bidra just med att utveckla hållbar energi som sol och vind. Vi vill även vidareutveckla vårt samarbete och bidra till den gröna omställningen genom att addera expertis inom nya områden som exempelvis processutveckling. Processkunnandet i kombination med förmågan att kunna driva stora komplexa projekt är viktiga för en effektiv grön omställning, säger Karin Genemo chef för division Industri på COWI.

Ramavtalet löper under tre år och omfattar bland annat solkraft, vindkraft och tjänster inom flera kompetensområden, såsom konstruktionstjänster inom el, mark och bygg.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>