CSR Expo genomförs på Åbymässan
Hem MILJÖ CSR Expo genomförs på Åbymässan

CSR Expo genomförs på Åbymässan

Publicerat av: Redaktionen

CSR Expo är mötesplatsen för den som aktivt vill bidra till en hållbar utveckling.

CSR Expo genomförs på ÅbymässanHär träffas företag och organisationer för att förstå sin påverkan och ta ansvar för samhälle, miljö och människa. Mässan som nu lanseras kommer äga rum på Åbymässan, 3-4 november 2020 i Göteborg.

Mässan CSR Expo utgår från de tre områdena miljö, social-, ekonomisk hållbarhet samt FN:s globala mål för 2030. Under två dagar samlas företag, föreningar, bransch- och intresseorganisationer, myndigheter, forskare, utbildare och politiker för erfarenhetsutbyten från respektive fält inom CSR-området.

Här skapas en mötesplats där man tar del av varandras erfarenheter, affärsidéer och initiativ, där utmaningar lyfts och potentiella lösningar diskuteras. En av de första organisationerna som ställt sig bakom mässan är CSR Sweden.

– Som Sveriges ledande företagsnätverk som fokuserar på företagens samhällsansvar och samhällsengagemang står vi självklart bakom och ser fram emot att få vara en del av CSR Expo, säger Marianne Bogle, direktör på CSR Sweden.

– CSR Expo blir en viktig nationell mötesplats för hållbarhetsfrågor. På Åbymässan är vi extra glada eftersom tillgänglighet och hållbarhet var ledord vid planeringen av Åbymässan. Hela byggnaden är också mycket energieffektiv, kommenterar Iréne Johansson, Event manager, Åbymässan.

CSR Expo kommer att genomföras årligen, med start 3-4 november 2020.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>