ELSÄK 2021 det unika forumet för elsäkerhet
Hem SÄKERHET ELSÄK 2021 det unika forumet för elsäkerhet

ELSÄK 2021 det unika forumet för elsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

ELSÄK 2021 – Det unika forumet för dagsaktuella frågor inom elsäkerhet!

ELSÄK 2021 det unika forumet för elsäkerhet

Team EEC – El-komponenter för ett hållbart samhälle

Branschen samlas här för att utbyta erfarenheter och diskutera aktuella frågor kring elsäkerhet och för oss på EEC är det en självklarhet att vara på plats och delta i dessa viktiga diskussionerna, säger Peter Schroeder, Försäljningsansvarig på EEC. Dessutom är detta naturligtvis ett perfekt tillfälle att visa upp vårt breda sortiment av säkerhetsprodukter (PPE) och på plats ge våra kunder en genomlysning av de senaste produktnyheterna.

EEC kommer visa upp allt från ljusbågskläder, isolationshandskar, skor, stövlar och verktyg till isolationsmattor och olika PD-instrument, fortsätter Joakim Elm, VD på EEC.
Arbetsmiljöverket övertar Elsäkerhetsverkets roll som myndighet
Marie-Louise Wesslén på STF berättar att 2021 har varit ett år där många intressanta händelser skett inom elsäkerhetsområdet. En av de största händelserna inom elsäkerhetsområdet är att Arbetsmiljöverket övertar Elsäkerhetsverkets roll som myndighet för elsäkerheten vid arbete, vilket medför att föreskrifterna om elsäkerhet vid arbete kommer att upphävas – vet ni vad detta kommer att innebära för er verksamhet?
Två dagars nätverkande, där ni berikar er kunskap och får nya erfarenheter. Det blir spänningsfyllda dagar, späckade med upplysande frågor och diskussioner avslutar Marie-Louise Wesslén på STF.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>