Kungsleden prisas för sin nya visuell identitet
Hem EVENT Kungsleden prisas för sin nya visuell identitet

Kungsleden prisas för sin nya visuell identitet

Publicerat av: Redaktionen

Vår digitala årsredovisning vann nyligen guld i Svenska Designpriset där även logotyp och visuell identitet var nominerade.

Nu uppmärksammas den digitala årsredovisningen igen med en silvermedalj i prestigefyllda Publishingpriset.

Kungsledens tryckta årsredovisning var bland finalisterna.

Kungsleden prisas för sin nya visuell identitetDet är otroligt glädjande att vårt dedikerade arbete att lyfta Kungsledens varumärke till att spegla vår vision om att utveckla attraktiva och hållbara platser där människor inspireras genom en ny visuell identitet prisas”, säger Anna Trane, kommunikationschef på Kungsleden.

Igår presenterades vinnarna av det ansedda Publishingpriset, Sveriges största kommunikationstävling. Kungsleden vann silver för sin digitala års- och hållbarhetsredovisning 2020, som var ett av de första uttagen av den nya visuella identiteten. Kungsledens tryckta års- och hållbarhetsredovisning var en av finalisterna.

Kungsleden har under hösten uppmärksammats för sin visuella identitet som lanserades i början av året med välkommande färger och en handskriven signatur från en stolt värd. I tävlingen Svenska Designpriset var Kungsleden nominerad i hela tre kategorier: grafisk identitet, logotyp och digital årsredovisning, och stod till slut som vinnare med sin digitala års- och hållbarhetsredovisning 2020. Svenska Designpriset har som målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation.

Kungsleden har samarbetat med de fristående kreatörerna Lotta Dolling och Jesper Hellzén för att ta fram den visuella identiteten och med kommunikationsbyrån Narva för års- och hållbarhetsredovisningen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>