EY erbjuder masterutbildning inom hållbarhet till alla medarbetare
Hem HÅLLBAR UTVECKLING EY erbjuder nu masterutbildning inom hållbarhet till alla medarbetare

EY erbjuder nu masterutbildning inom hållbarhet till alla medarbetare

Publicerat av: Redaktionen

Rådgivnings- och revisionsföretaget EY erbjuder nu samtliga medarbetare en kostnadsfri masterutbildning inom hållbarhet.

Utbildningen genomförs av Hult International Business School.

EY har 3000 medarbetare i Sverige och de har nu möjligheten att gå den nya masterutbildningen.

EY har 312 000 medarbetare i världen och enligt en ny medarbetarundersökning vill 74 procent engagera sig i aktiviteter som hjälper samhället och miljön. Den nya utbildningen, som genomförs av Hult International Business School, är den första masterutbildningen i sitt slag och kommer i hög grad att öka hållbarhets- och klimatkunskapen bland EY:s medarbetare.

– Vi lever i en utmanande tid där vi alla behöva fortsätta vår transformation mot en mer hållbar framtid. I alla våra kunddialoger är hållbarhet högt prioriterat och det finns även ett otroligt stort driv bland våra medarbetare att vara med och bidra. Som ett ledande kunskapsföretag känns det därför självklart för oss att fortsätta spetsa och bredda kunskaperna internt för att vi ska kunna göra skillnad, säger Anna Svanberg, vd på EY i Sverige.

EY satsar på karriärutveckling för medarbetarna

Den nya masterutbildningen kommer hjälpa EY:s medarbetare att omsätta kunskaperna till nya och innovativa hållbarhetstjänster för företag och organisationer. Den kommer att ge deltagarna nödvändiga verktyg för att på bästa sätt identifiera hållbara möjligheter. Utbildningen genomförs online och deltagarna kommer att kunna studera i en takt som fungerar för dem.

EY erbjuder masterutbildning inom hållbarhet till alla medarbetare

Anna Svanberg

Sedan tidigare erbjuder EY sina medarbetare en kostnadsfri MBA-utbildning med tech-inriktning och förra året lanserades även en masterutbildning i Business Analytics. Utbildningarna genomförs i samarbete med Hult International Business School, som är den första trefaldigt ackrediterade handelshögskolan i USA och regelbundet rankad som en av de bästa handelshögskolorna i världen. Hittills har 55 medarbetare på EY globalt har tagit Tech MBA från Hult International Business School.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>