Hållbara transporter certifierade enligt Fair Transport
Hem TRANSPORT Traffiksäkra och hållbara transporter certifierade enligt Fair Transport

Traffiksäkra och hållbara transporter certifierade enligt Fair Transport

Publicerat av: Redaktionen

Elektroskandias avtalade transportörer certifieras enligt Fair Transport.

En certifiering som borgar för att transporterna utförs ansvarsfullt, trafiksäkert och hållbart.

Fair Transport är en certifiering framtagen av Sveriges Åkeriföretag och ett sätt för branschen att synliggöra hållbara transporter.

Certifieringen ska vara ett stöd för både den som köper och säljer transporter och visar att arbetet sköts säkert, klimatsmart och med goda villkor för de anställda. Alla certifierade företag följs löpande upp via en oberoende tredjepartsgranskning.

Hållbara transporter certifierade enligt Fair Transport

– Fair Transport ligger helt i linje med vårt hållbarhetsarbete inom Elektroskandia och vi har nu därför som krav på våra avtalade transportörer att de måste vara certifierade enligt Fair Transport. På så sätt kan vi garantera att våra transporter sköts på ett trafiksäkert och klimatsmart sätt av transportörer som också erbjuder en god arbetsmiljö och justa arbetsvillkor. Certifieringen innebär också att man förpliktigar sig att arbeta med ständiga förbättringar inom hållbarhet, trafiksäkerhet etc., säger David Hjälmarlycka, transportchef Elektroskandia.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>