Här är de senaste genombrotten från svensk grafenbransch
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Här presenteras den senaste forskningen och utvecklingen inom grafenområdet

Här presenteras den senaste forskningen och utvecklingen inom grafenområdet

Publicerat av: Redaktionen

Den 20 oktober arrangerar SIO Grafen Sveriges största grafenhändelse Svenskt Grafenforum.

Här presenteras den senaste forskningen och utvecklingen inom grafenområdet.

För sjunde året i rad arrangerar SIO Grafen Svenskt Grafenforum, Sveriges största digitala evenemang för grafen! Här presenteras den senaste forskningen och utvecklingen på grafenområdet inom allt från elektronik och tillverkning till energi och bioteknik.
Här är de senaste genombrotten från svensk grafenbransch– Bredden och spetsarna på årets Svenskt Grafenforum visar att Sverige är en grafennation att räkna med. Grafen och andra 2D-material är på allvar väg in i svensk industri, säger Elisabeth Sagström-Bäck, programchef för det strategiska innovationsprogrammet SIO Grafen.

Graphmatech, Brightday Graphene, RISE, Provexa, Senseair, Saab, 2D fab, Applied Nano Surfaces och 2D-TECH är ytterligare några av företagen som presenterar sin forskning under dagen. Evenemanget är kostnadsfritt och öppet för alla.

Om SIO Grafen
SIO Grafen är ett strategiskt innovationsprogram finansierat av Vinnova, Energimyndigheten och Formas. Vi arbetar för att svenska företag ska bli världsledande på att utveckla och använda grafen och andra 2D-material.

Visionen är att Sverige ska bli ett av världens tio främsta länder på att utveckla och använda grafen för att säkerställa industriellt ledarskap år 2030. Vi arbetar för att grafen och andra typer av 2D-material ska uppnå teknisk mognad. Målet är att industriellt etablera en ny materialklass som svensk industri kan använda i innovativa produkter och processer.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>