Inhouse Tech hjälper våra kunder med klimatdeklarationer
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Inhouse Tech hjälper nu våra kunder med klimatdeklarationer

Inhouse Tech hjälper nu våra kunder med klimatdeklarationer

Publicerat av: Redaktionen

Byggbranschen står idag för en betydande del av samhällets utsläpp av växthusgaser och vi aktörer i branschen har alla en viktig del i att minska klimatpåverkan från det vi bygger.

För att minska klimatpåverkan behöver vi kunskap samt metoder för att hela tiden göra medvetna och riktiga val, där klimatpåverkan ska vara en viktig del av helhetsperspektivet.

Från och med den 1 januari 2022 träder en ny lag i kraft som kräver klimatdeklarationer när nya byggnader uppförs.

Inhouse Tech hjälper våra kunder med klimatdeklarationerSyftet med klimatdeklarationer för nya byggnader är att bidra till att minska klimatpåverkan från byggskedet.

Inhouse Tech’s huskonstruktörer är utbildade och har verktygen för att hjälpa våra kunder klimatdeklarera sina projekt.

Att erbjuda denna tjänst är en helt naturlig del i vårt hållbarhetsarbete och ett verktyg för både oss och våra kunder att skapa hållbara och långsiktiga lösningar.

Vill du veta mer, eller har du behov av hjälp med en klimatdeklaration.

Kontakta Johan Ström, affärsområdeschef Huskonstruktion

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>