Inzile lanserar Pro4 vid Stockholms Stads seminarium för eldrivna lastbilar
Hem TRANSPORT Inzile lanserar Pro4 vid Stockholms Stads seminarium för eldrivna lastbilar

Inzile lanserar Pro4 vid Stockholms Stads seminarium för eldrivna lastbilar

Publicerat av: Redaktionen

Idag, i samband med Stockholms Stads seminarium för eldrivna transportbilar, lanserar Inzile sin helt nyutvecklade eldrivna lätta lastbil Pro4.

 Inzile kommer då ge kunder möjlighet att börja lägga preorders och beställningar för direkt leverans under första kvartalet 2020.

Inzile har blivit inbjuden av Stockholm Stads Miljöförvaltning som är värd för seminariet.

Inziles lansering av sin nya eldrivna lastbil Pro4 äger rum på Stockholms Stads seminarium i Frösundavik, som vänder sig till företag som vill satsa på eldrivna transportfordon och vill lära sig mer om vilka möjligheter som finns.

– Det rullar ca 125 000 lätta lastbilar på Stockholms gator idag, varav endast drygt 800 går på el. Det finns därför en mycket stor efterfrågan på nya eldrivna transportfordon i den omställningsprocess som nu pågår med full kraft. Det är många som är nyfikna vårt nya fordon Inzile Pro4 och vi vill nu ge dem möjlighet att titta på lastbilen och kanske äve

Inzile lanserar Pro4 vid Stockholms Stads seminarium för eldrivna lastbilar 2

n provköra den, säger Ragnar Åhgren, VD för Inzile.

– På Stockholms Stads seminarium kommer det bli möjligt att lägga beställningar på Pro4 som inom kort börjar serietillverkas i vår nya fabrik i Västervik. Leveranser till kunder i Sverige kommer igång under första kvartalet 2020, säger Klas Åhgren, sälj- och marknadschef på Inzile.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>