IT-Hållbarhet på plats under Nordic Sustainability Expo
Hem EVENT IT-Hållbarhet på plats under Nordic Sustainability Expo

IT-Hållbarhet på plats under Nordic Sustainability Expo

Publicerat av: Redaktionen

Vi står idag inför stora hållbarhetsutmaningar och måste agera nu för att hinna ställa om i tid.

Mycket av kunskapen finns redan på plats, men vi måste öka takten och få det att hända, dela lösningar, hitta partnerskap och skapa en gemensam framtidstro.

Nordic Sustainability Expo är den plattform alla nu efterfrågar – en mötesplats för inspiration, tjänster, kunskap, innovation och lösningar, idag och imorgon. Mässan kommer att hållas den 17–18 maj på Stockholmsmässan.

Tillsammans måste vi påskynda omställningen genom en hållbar och konkurrenskraftig verksamhet. Vi står just nu inför stora hållbarhetsutmaningar och behöver agera nu för att kunna anpassa oss i tid. Mycket av kunskapen finns redan på plats, men vi måste öka takten och få saker att hända, dela lösningar, hitta partnerskap och skapa gemensam tro på vår framtid.

IT-Hållbarhet på plats under Nordic Sustainability ExpoMed Agenda 2030 och de Globala målen som vägledning måste vi nu tänka nytt, bryta barriärer, utveckla våra nätverk och framför allt, våga fatta beslut och agera nu!

Under mässan kommer du att kunna ta del av 100 föreläsningar och paneldebatter med 110 talare på tre öppna scener samt 100 dedikerade utställare.

Parallellt med mässan arrangeras konferenserna Do look up! 17 maj och Ready, Set, Go Circular! 18 maj, anmälan till dessa sker separat.

Fokusområden:
  • Klimatomställning och biologisk mångfald: Digitalisering, delningstjänster och en mer cirkulär ekonomi skapar möjligheter att snabbt minska växthusgasutsläppen i många branscher.
  • Socialt samhällsansvar: Idag finns en finns en förväntan från många intressenter att företag inte endast ska skapa värde till sina egna bolagsägare, utan också skapa värde för samhället i stort.
  • Transformation och acceleration: Detta är omställningens årtionde, för att lyckas behöver alla hjälpas åt för att skynda på förändringen mot ett hållbart samhälle.
  • Cirkularitet: År 2040 ska Sverige som land ha övergått till ett cirkulärt samhälle, vilket är en förutsättning för att nå klimatmålet 2045.
  • Mätning och kommunikation: Europa står inför en omfattande grön omställning med nya regler och skärpta krav. Med den gröna given kommer EU att ställa om till en modern, resurseffektiv och konkurrenskraftig ekonomi.

Vi kommer självklart att vara på plats för att berätta mer om IT-Hållbarhet och vårt kommande arbete. På plats kommer du att kunna träffa Carin Von Stransky och Jelena Minic från marknad. Vi ser oerhört fram emot att träffa och lära känna våra läsare under mässan!

Hoppas att vi ses!

Registrera din fribiljett till mässan här.

Mässans öppettider

Tisdag 08:30- 17:00 | Onsdag 08:30- 17:00

Hitta till mässan:

Adress: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö

Både bussar och pendeltåg stannar vid Älvsjö Station, som är Stockholmsmässans närmsta granne. På tio minuter tar pendeltåget dig från Stockholm Central till Stockholmsmässan. Snabbt och miljövänligt.

Med SL: Pendeltåg från Stockholm Central mot Älvsjö Station avgår 8–14 gånger i timmen. Resan tar endast 10 minuter.

Med bil: Enklast kör du E4/E20 och följer skyltar mot Mässan/Älvsjö.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>