Lexium och Ecoclime ingår samarbetsavtal
Hem MILJÖ Lexium och Ecoclime ska samarbeta!

Lexium och Ecoclime ska samarbeta!

Publicerat av: Redaktionen

Ecoclime har lång och gedigen erfarenhet inom energieffektiviseringslösningar.

Lexium är en ledande aktör inom Facility Managent och Totalförvaltning av fastigheter.

Genom avtalet ges Ecoclime Group möjlighet att leverera tjänster och produkter inom energieffektivisering, inkluderat Evertherm SEW för återvinning av värmeenergi i spillvatten till Lexium koncernens olika bolag.

På samma sätt kommer Ecoclimes kunder få tillgång till ett väldigt attraktivt erbjudande inom Facility Management. Samarbetet gör att kunden kan på ett enkelt sätt få en helhetslösning inom service och energi som reducerar kundernas totalkostnad.

Lexium och Ecoclime ingår samarbetsavtal

Vi har en efterfrågan på olika typer av energioptimering hos våra kunder, vi märker också att många kunder som ser över sina energikostnader samtidigt kan effektivisera sitt fastighetsunderhåll och sänka sina totalkostnader, säger Jan Näsström Kommersiell Chef Lexium Group.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>