En Ingramare med Honeywell i blodet
Hem INGRAM MICRO En Ingramare, Tina Flood med Honeywell i blodet

En Ingramare, Tina Flood med Honeywell i blodet

Publicerat av: Redaktionen

Tina Flood har arbetet i IT-branschen i 35 år, hon är ingenjören som gått från servicetekniker till produktspecialist.

Genom alla år har hennes vardag varit fylld av handdatorer, skanners, skrivare och alla andra produkter som vi inom Ingram Micro samlar under begreppet DC PoS (Data Capture Point of Sales).

I våras tog Tina klivet in på Ingram Micros kontor i rollen som Vendor Sales Specialist för Honeywell, en leverantör hon innan dess själv jobbat hos sedan 2013.

Den här delen av IT-branschen, med unika produkter som ofta används i tuffare miljöer är väldigt utvecklande och rolig att få vara i. Det är en marknad som är i ständig förändring och där tekniken utvecklas otroligt fort, berättar Tina.

Honeywell är en av Ingram Micros största leverantörer inom området med stort fokus på utveckling. Dera produkter är framtidssäkrade genom ett system som kallas Mobility Edge och ger användaren möjlighet att behålla samma utrusning i  5 år. Det gör dem kompatibla med varandra oavsett vilken produkt du köper.

Honeywell har alltid varit tidigt ute med ny teknik. Bland annat var de först ut med en lästeknologi på skannersidan som gjorde att man kunde använda samma skanner för att läsa på såväl korta som långa avstånd. De har också bland mycket annat, en helt unik truckmonterad printer som passar i väldigt smala utrymmen, med ett hölje i metall för bästa hållbarhet.

Som Vendor Sales Specialist möter Tina många av våra nordiska kunder. Hon ger produktrekommendationer, informerar om kampanjer och är ett stöd i hela köpprocessen.

En Ingramare med Honeywell i blodet Det har verkligen varit roligt att i denna branschen få gå från tekniker, vidare genom utveckling, distribution och lager för att slutligen få jobba med support och rådgivning inom försäljning på Ingram Micro. Jag har den tekniska kompetensen och kunskapen om specifika produktegenskaper för att kunna rekommendera rätt produkt och även byta ut en mot en annan om det är brist. Jag kan Honeywells produkter från a till ö, avslutar Tina.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>