Webforum tecknar avtal med SBB för gemensamt arbetssätt i projektverksamheten – för en mer hållbar utveckling
Hem HÅLLBAR BYGGBRANSCH Webforum tecknar avtal med Norden AB (SBB) för gemensamt arbetssätt i projektverksamheten – för en mer hållbar utveckling

Webforum tecknar avtal med Norden AB (SBB) för gemensamt arbetssätt i projektverksamheten – för en mer hållbar utveckling

Publicerat av: Redaktionen

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) strävar efter en ökad kontroll och effektivisering i sina projekt och sin projektverksamhet.

Med detta som utgångspunkt valde SBB att ingå ett långsiktigt samarbete med Webforum.

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB (SBB) är den största nordiska fastighetsaktören inom social infrastruktur och skapar hållbara miljöer där människor vill leva, arbeta och vistas lång tid framöver.

För att effektivisera sin decentraliserade projektverksamhet sökte SBB en lösning för bättre översikt och kontroll.

Webforum är en skalbar plattform för byggprojekt som gör det komplexa enkelt. Plattformen är framtagen för att hjälpa projektledaren att spara tid, byggherren att spara kostnader och försäkrar samhällets byggnationer med säker dokumentation som möjliggör hållbar förvaltning över tid.
– Vi på Webforum ser fram emot att vara en del av SBB:s tillväxtresa och att vara ett komplett stöd för deras projektverksamhet. Genom att använda Webforums effektiva funktioner för att planera, genomföra och följa upp projekt får SBB en mer kontrollerad och effektiv projektverksamhet, säger William Wictor, Account Executive på Webforum.

För att säkerställa en mer effektiv uppstart av nya projekt skapas flexibla mallar för projektledarna. Det innebär att de på ett enkelt och mer enhetligt sätt kan starta projekt utan att behöva börja om från början. Vi har sett att användningen av flexibla mallar i projektorganisationer leder till en tydlig minskning av administration för projektledare och en större kostnadsbesparing i sin helhet i projekten, fortsätter William.

Webforum tecknar avtal med SBB för gemensamt arbetssätt i projektverksamheten – för en mer hållbar utveckling

William Wictor, Webforum-Mattias Monbäck, SBB

– Vi valde Webforum då deras erbjudande svarade för de behov vi har inom organisationen. Fördelen med Webforum är att det är modulärt och att vi kan välja de delar som passar bäst för respektive projekt, säger Mattias Monbäck, byggchef på Samhällsbyggnadsbolaget. SBB är en decentraliserad projektorganisation med stark lokal förankring på respektive ort men med en strävan om ett gemensamt arbetssätt. Bemötandet från Webforum har varit väldigt bra under hela upphandlingen och de har varit lyhörda för våra behov.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>