2021 – Många spännande projekt
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Året 2021 har haft många spännande projekt

Året 2021 har haft många spännande projekt

Publicerat av: Redaktionen

2021 har påkallat vikten av att ständigt vara vaksam och se över varje del i värdekedjan.

Året har varit utmanande med stigande råvarupriser och personal som tvingats vara hemma; men när alla sitter i samma båt är det givetvis enklare med förståelse för priskaruseller och besvärliga ledtider.

Med ödmjukhet kan vi konstatera att JOM kommit relativt lindrigt undan genom att ha produktionen nära och bra samarbete med leverantörer och kunder. Kommunikation och vänlighet är viktiga värdeord för oss.

2021 – Många spännande projekt
Regnbäddar till Nacka Kommun

En produktgrupp som vi fått mycket fint gensvar på är våra Regnbäddar. Ett koncept med en helhetslösning. Vi har nu levererat över 100 regnbäddar i tre olika utföranden och längder till Nacka Kommun. Det känns bra att vara med och hjälpa naturen på traven så att förorenat dagvatten inte skadar recipienter som skall skyddas med nya vattendirektivet.

Gjutjärnstaket på Liseberg

Flera fina staket pryder torg, byggnader och åar i våra mindre och större städer. Det är lika roligt varje gång att få leverera ett staket i gjutjärn som man vet kan stå i flera hundra år. Det tycker vi är hållbart.

Klassisk laddstolpe i gjutjärn

JOM var först ut med att utveckla och lansera en laddstolpe i gjutjärn för att bevara och värna om klassiska miljöer. Det är viktigt för oss att bidra till utvecklingen av laddnätet genom att tillföra en version som passar i miljöer med historiska värden och samtidigt bejaka den stora samhällsomställningen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>