SAS och Apollo förnyar samarbetsavtal
Hem TRANSPORT SAS och Apollo förnyar samarbetsavtal

SAS och Apollo förnyar samarbetsavtal

Publicerat av: Redaktionen

SAS och Apollo förlänger sitt samarbete för sommar- och vintersäsongen 2020.

Avtalet är värt cirka 1,4 miljarder kronor och rör charterflyg inom Europa.

SAS kommer att flyga Apollos kunder till och från 23 orter i Sverige, Danmark och Norge till 26 destinationer runt om i Europa.

Apollo väljer ännu en gång att förlänga det mångåriga samarbetet, vilket innebär att SAS är huvudpartner för majoriteten av charterflygningarna från Skandinavien under sommaren och vintern 2020.

SAS och Apollo förnyar samarbetsavtal

– Vi är mycket glada över avtalet och stolta över vårt långa samarbete med Apollo. Chartersamarbeten är en viktig del i vår strategi att säsonganpassa kapaciteten. SAS fortsätter nu att fasa in nya miljöeffektiva flygplan i flottan och uppgraderar både kabiner och utsidan av flygplanen till SAS nya design.

Vi ser fram emot att fortsatt få välkomna Apollos kunder ombord, säger Markus Ek, global försäljningschef på SAS.

SAS flygplansflotta gör det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från flygplatser både i storstadsregioner och regionalt i Sverige, Norge och Danmark. SAS är Apollos största externa partner utanför det egna flygbolaget Novair.

– För Apollo är det naturligt att förlänga samarbetet med SAS. Ett Skandinaviskt bolag som är en trygg och bra partner till Apollo och som lägger stor vikt vid den hållbara resan. Våra kunder uppskattar den service och pålitlighet som SAS erbjuder med direktflyg till våra destinationer, säger Leif Vase Larsen, nordisk VD för DER Touristik Nordic AB.

Avtalet mellan SAS och Apollo omfattar flygningar från 23 orter i Skandinavien till 26 destinationer i Europa.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>