Payson lanserar nytt och fräscht användargränssnitt
Hem EKONOMI Payson lanserar nytt och fräscht användargränssnitt

Payson lanserar nytt och fräscht användargränssnitt

Publicerat av: Redaktionen

Som företagare och kund hos Payson får man bland annat tillgång till unik information om sin försäljning, möjligheten att hämta ut rapporter och hantera ordrar på ett snabbt och smidigt sätt.

Denna information finns lättillgänglig inne på sitt Paysonkonto. Lagom till att vi inlett det nya året har gränssnittet för de inloggade sidorna fått sig ett rejält ansiktslyft. Den tidigare designen hade några år på nacken, det var därför dags för en uppfräschning som följer företagets designspråk.

Payson lanserar nytt och fräscht användargränssnitt

Redan i fjol uppdaterades designen på payson.se som togs emot väl av både företag och konsumenter. Grunden till uppdateringen av designen är utöver att vara enhetlig med resterande produkter, också förtydliga samhörigheten med moderbolaget Svea.

Det går redan nu att logga in på sitt konto hos Payson för att se den nya designen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>