Pressbriefing med SEB och Deedster på torsdag
Hem EVENT Pressbriefing med SEB och Deedster på torsdag

Pressbriefing med SEB och Deedster på torsdag

Publicerat av: Redaktionen

SEB lanserar tillsammans med det svenska impact-bolaget Deedster, en banbrytande lösning i Estland, Lettland och Litauen i tvärsnittet teknologi, klimatdata, beteendeförändring samt gamification.

“My Footprint | SEB” – är en app där individer automatiskt kan få sitt klimatavtryck beräknat baserat på sina bankköp samt få individanpassade tips på hur de kan agera mer klimatsmart.

Enligt SEB:s egna undersökning anser nästan varannan person i de baltiska länderna att individens agerande är ett starkt bidrag till att lösa klimatfrågan.

Banker, som befinner sig i själva hjärtat av konsumtionen, har en unik möjlighet att guida konsumenter kring hållbarhet. Genom att visa hur individers köp påverkar klimatet och komma med tips på andra konsumtionsmönster, kan banker aktivt bidra till ökad klimatmedvetenhet och klimathandlingar.

I samarbete med Deedster, bestämde SEB sig för att vara lyhörda för marknadens behov, och skapa ett långsiktigt initiativ för klimatengagemang, nämligen ”Vad är ditt klimatavtryck?”

Pressbriefing med SEB och Deedster på torsdagMedverkande:
Eha Talvist-Reinsalu, SEB Baltic Brand and Sustainability Manager
Ragnar Toomla,  SEB Baltic Chief Product Owner Digital Channels

Daniel Dellham, Deedster CTO and co-founder

Tid: Torsdag 9/12 kl 10.30-11: 00 (CET)

Länkhttps://us02web.zoom.us/j/84962045944?pwd=ZmNCZTQva2dkWi9QeUl2bEwwZkN5Zz09

Agenda

10:30 – Introduction

10:35 – SEB and Deedster and SEB present the collaboration and the solution for climate engagement

10:50 – Questions

The meeting will be held in English

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>