Säker, hållbar och enkel – Lövestad vässar skärpan med ny kameraportal 1

Lövestad Larmcentral lanserar en ny portal för kameraövervakning.

Nu finns en smart och effektiv lösning, med största möjliga trygghet och minsta möjliga miljöpåverkan i en imponerande kombination. Lövestad Larmcentral har rullat ut en ny kameraportal, med en flexibilitet som gör att den passar vilken miljö som helst och alla tänkbara scenarios.

Driftsäkerhet och miljöpåverkan har hört till fokuspunkterna vid utvecklingen av Lövestad Larmcentrals nya kameraportal med den senaste tekniken, som ytterligare höjer säkerheten vid kameraövervakning.

Det är ett betydligt mer miljövänligt alternativ än traditionella kamerasystem, av fler anledningar än att Lövestad är en av Sveriges få miljöcertifierade larmcentraler. Dels är den moderna lösningen helt digital och molnbaserad, vilket innebär att ingen fysisk dator eller server eller annan utrustning behövs på plats hos kund.

”Där här betyder både att man sparar el på plats, och att ett minimalt behov av underhåll och service gör att det inte krävs en massa resor för tekniker och servicepersonal”, säger Jesper Lönnstrand hos Lövestad Larmcentral.

Men självklart måste en portal för säkerhetskameror i första hand vara säker och driftsäker.

Portalen är anpassad och utvecklad för att kunna tillgodose behovet hos såväl privatpersoner som företag samt för mer komplexa miljöer med höga säkerhetskrav. Lövestad Larmcentrals kameraportal är en plug and play-tjänst med väldigt hög säkerhet och pålitlighet, utvecklad utifrån det väl inarbetade Axis video hosted system, AVHS.

Systemet kan integreras med övriga säkerhetssystem, som exempelvis brand- och inbrottslarm och passersystem.

Lövestad Larmcentrals kameraportal skiljer sig mot befintliga system på marknaden genom större möjligheter till integration med andra system, samt med en mer öppen plattform som bygger på bland annat scenarios.

”I och med att det går att bygga ett scenario utifrån varje unik miljö passar den för alla segment på marknaden”, förklarar Jesper Lönnstrand.

Den digitala plattformen erbjuder enkla och smidiga lösningar på tidigare komplicerade problem genom smarta möjligheter.

”Kameraportalen är en satsning som ligger helt i linje med Proseros strategi för Nordens ledande säkerhetsgrupp. Vår drivkraft är att skapa lösningar som underlättar för våra kunder, och som är hållbara och moderna med hög säkerhet och flexibilitet”, kommenterar Prosero Security Groups vd Mikael Norlander.

Kameraportalen är i full drift och tillgänglig för alla olika kundsegment.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>