SALTO Systems introducerar nyckelkort i papper, bambu och trä för hotellgäster
Hem HÅLLBARA ÅSIKTER SALTO Systems introducerar nu nyckelkort i papper, bambu och trä för hotellgäster

SALTO Systems introducerar nu nyckelkort i papper, bambu och trä för hotellgäster

Publicerat av: Redaktionen

SALTO Systems är djupt engagerade i hållbarhet och miljö.

Vi har varit tidigt ute med nya miljöinitiativ som använder mer förnybara resurser och mindre papper, plast och fossila bränslen inom passerkontrollbranschen”, säger Aznar Sethna, försäljningschef och marknadsföringsansvarig för SALTO Systems huvudkontor i Spanien.

SALTO Systems introducerar nyckelkort i papper, bambu och trä för hotellgäster

Gästkort i bambu, trä och papper

”I resan från en digital bekvämlighet till hållbara gästkort i papper och trä, har gröna alternativ prioriterats i hela SALTO-portföljen.”

SALTO:s naturliga papperskort är lätthanterligt. Nyckelkort av trä har visat sig vara lika hållbara som traditionella gästnyckelkort av plast, men till skillnad från plast är trä en förnybar och biologiskt nedbrytbar resurs.

Förutom att vara ett grönt alternativ när det gäller hållbarhet kommer gästkort i trä eller papper också skapa en hållbar profil för hotellets gäster.

SALTOs nya gästkort är tillverkade av trä och papper som är FSC-certifierat, vilket är ekologiskt mer hållbart, och björk, ett trä som är idealiskt för att erbjuda en plastfri lösning till gästnyckelkort.

  • Noll plast: Tillverkad helt av återvunnet FSC-certifierat papper eller trä.
  • Biologiskt nedbrytbara kort: Kvaliteten, storleken och hållbarheten är samma som gästkort i plast för SALTO Hospitality marknaden.
  • Mått: Storlek: 85.5mm*54mm, Tjocklek: 0.76mm-0.85mm
  • Fullt kompatibelt: De är hållbara, återanvändbara och lätta att använda. SALTO-nyckelkort för hotellgäster har ett NXP MIFARE Ultralight® C RFID-chip som är fullt kompatibelt med SALTO:s smarta lås.® Korten lämpar sig inte som personalkort på grund av det begränsade utrymmet i chipet.
  • Kundanpassade alternativ: Nyckelkorten i trä finns i tre olika material, från bambu, körsbär till svart valnöt, och pappersnyckelkorten kan vid behov förses med egen logotyp vid större beställningar.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>