Sebastian Uramek leder Nitors affärsutveckling i Sverige
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Sebastian Uramek leder Nitors affärsutveckling i Sverige

Sebastian Uramek leder Nitors affärsutveckling i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

IT- och affärsspecialisten Sebastian Uramek ansluter sig till Nitor som Business Development Director i Sverige.

Tillsammans med sitt team kommer han att bygga hållbar digital utveckling i Sverige med målet att skapa landets bästa kund- och medarbetarupplevelse.

Det digitala teknikföretaget Nitor erbjuder 200 ledande experter inom programvaruutveckling, design, lean/agile-transformation, affärsstrategi samt data och business intelligence i Norden. Bland Nitors kunder kan nämnas SL, Kesko och Bonnier. Företagets mål är att skala upp verksamheten i Sverige avsevärt under de kommande tre åren. 

Som Business Development Director kommer Sebastian Uramek spela en avgörande roll när denna tillväxt byggs på ett hållbart sätt. Faktum är att Nitor värderar företagskulturen så högt att ett av målen är att ha Sveriges bästa kund- och medarbetarupplevelse. 

”Jag ser mycket fram emot att få ansvara för Nitors affärsutveckling i Sverige. Under åtta år i branschen har jag aldrig stött på ett företag med en så inkluderande kultur som Nitor, med människor som tror helhjärtat på agila arbetssätt och ligger i framkant för dessa i Finland och nu också i Sverige”, säger han. 

Uramek har sin bakgrund i affärsutveckling, sälj och rekrytering inom IT och teknik. Senast arbetade han som Business Unit Manager på Nexer Infrastructure (tidigare Sigma IT Tech), där rollen har inneburit ansvar för etableringen av Nexer Infrastructure i Stockholmsregionen. Uramek växte upp i Stockholm och utbildade sig inom entreprenörskap och företagsekonomi på Södertörns högskola.

”Jag är jätteglad över att Sebastian blir en del av Nitor och hjälper oss bygga hållbar digital utveckling i Sverige. Vi ser en växande efterfråga på hållbara tekniklösningar som produceras med agila metoder, och en nyligen genomförd undersökning visar att våra kunder verkar uppskatta sättet vi arbetar på. Jag är säker på att Nitor under de kommande åren kommer att bli en betrodd partner till svenska företag som vill digitalisera verksamhetskritiska komponenter”, säger Nitors VD Olli Auvinen.

Nitor attraherar Europas vassaste agila coacher och IT-ingenjörer. En guldmedalj i medarbetarundersökningen Great Place To Work i Finland och en andraplats i Europa säger mycket om Nitors exceptionella företagskultur och engagerade medarbetare.”Vårt långsiktiga mål är att bli Sveriges bästa arbetsplats. Vi vill ge våra medarbetare mervärde och karriärutveckling som saknar motstycke i branschen, vare sig du tittar på andra konsultföretag eller frilansare”, avslutar Uramek.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>