Slättö och Budbee utvidgar sitt samarbete – installerar utomhusskåp vid Slättös bostadsfastigheter
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Slättö och Budbee utvidgar sitt samarbete – installerar nya utomhusskåp vid Slättös bostadsfastigheter

Slättö och Budbee utvidgar sitt samarbete – installerar nya utomhusskåp vid Slättös bostadsfastigheter

Publicerat av: Redaktionen

I september skapade Slättö och Budbee, genom logistik- och lagerplattformen Evolv, ett joint venture för att utveckla nya gröna last mile-terminaler.

Nu står det klart att samarbetet utvidgas i och med att Slättö upplåter mark i anslutning till sina bostadsfastigheter för Budbees nya utomhusskåp.

Initiativet blir starten på utrullningen av en helt ny tjänst i Budbees produktportfölj.

Nyligen stod det klart att ett joint venture skapats mellan Slättö och Budbee, för att gemensamt finansiera, utveckla, äga och förvalta logistikterminaler i strategiska lägen.

I dag meddelas att partnerskapet utvidgas, i och med att Slättö och Budbee har kommit överens om ett strategiskt samarbete kring utomhusskåp i anslutning till Slättös bostadsfastigheter. Slättö har en växande portfölj av bostadsfastigheter runtom i Sverige och nu påbörjas arbetet med att gå igenom beståndet i regioner där båda bolagen är verksamma. Därefter kommer utrullningen av utomhusskåp ske löpande.

Slättö och Budbee utvidgar sitt samarbete – installerar utomhusskåp vid Slättös bostadsfastigheter– Vi ser denna tjänst som en naturlig utveckling av vårt erbjudande och kommer att inkludera utomhusskåpen i projekteringsfasen framgent. Den moderna handeln eskalerar online och samarbetet innebär en utökad närservice för våra hyresgäster. Budbee Box går hand i hand med vår vision om att göra våra bostadsfastigheter mer attraktiva och hållbara, kommenterar Tommy Jansson, Head of Asset Management på Slättö.

Budbee fokuserar på hållbara och smidiga leveranser från e-handeln och har verksamhet på fem marknader. Leveranser görs både till hem och paketskåp, så kallade Budbee Box. Tjänsten bygger på fossilfria leveranser och finns i dagsläget i butiker och gallerior runt om i Sverige.

– Detta samarbete innebär att vi inleder utrullningen av Budbee Box utomhus. Detta är ett viktigt komplement till vårt befintliga utbud av tjänster, och gör att vi kan ge våra kunder mer flexibilitet eftersom de kan hämta upp och returnera sina paket 24 timmar om dygnet, men ger också kortare ledtider eftersom våra chaufförer kan hämta och lämna paket med en ökad frekvens, säger Pontus Håstlund, nordisk General Manager på Budbee.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>