Ferroamp medverkar på Nordens största elbilsmässa
Hem ENERGI Ferroamp medverkar på Nordens elbilsmässa

Ferroamp medverkar på Nordens elbilsmässa

Publicerat av: Redaktionen

När Nordens största elbilsmässa eCarExpo går av stapeln i Göteborg den 3-5 december är Ferroamp på plats för att visa upp sina innovativa lösningar som kombinerar och optimerar elbilsladdning och solenergi i fastigheter.

Ferroamps EnergyHub ger elbilsägare möjlighet till optimal laddning av elbilen och förutsättning att integrera solenergi och batterilager i fastigheten – idag eller i framtiden.

På eCarExpo, Nordens största elbilsmässa, är Ferroamp plats och visar upp systemlösningen.

– Ferroamps marknad är bred med kunder i såväl segmentet för stora kommersiella fastigheter som i det viktiga småhussegmentet, vilket är de vi i första hand kommer att möta på eCarExpo. Allt fler skaffar elbil och med det kommer ett naturligt intresse av att veta mer om hur man kan lösa laddningen av elbilen optimalt, samt hur man kan kombinera sin elbilsladdning med solceller och energilager i fastigheten. Vi ställer ut på mässan för att hjälpa fler fastighetsägare, stora som små, att få till helheten, säger Krister Werner, VD på Ferroamp.

Ferroamp har satsat på en bra placering i mässhallen där hela produktsortiment effektfullt visas upp i en helt ny monter. Besökarna kommer även att kunna få en demo av hur EnergyCloud, gränssnittet för mätning och styrning, ser ut och fungerar.

Ferroamp medverkar på Nordens största elbilsmässa– Ambitionen med vårt deltagande är dels att få en bred exponering av våra systemlösningar i elbilssegmentet, dels att bygga fler goda kundrelationer. På mässan skapas många goda kontakter, och vi vet från tidigare erfarenheter att det ger positiva effekter för efterfrågan på våra systemlösningar, fortsätter Krister Werner.

Ferroamp medverkar även i scenprogrammet vid flera tillfällen under mässan och kommer bland annat berätta mer om det forskningsprojekt inom V2X som presenterades tidigare i år.

– För första gången samlas projektgruppen för att inför publik och media berätta om potentialen för tvåvägskommunikationen V2X och vad teknologin kan användas till i praktiken, säger Björn Jernström, Grundare och CTO på Ferroamp.

Programpunkten ”Så revolutionerar V2X framtidens elnät” presenteras på fredagen, under den så kallade branschdagen, tillsammans med övriga partners i projektet; Polestar, Göteborg Energi, CTEK och Chalmers.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>