Solid Maxx – Isolerad IBC förvaring för säkra och smidiga arbetsförhållanden.
Hem MILJÖ Solid Maxx – Isolerad IBC förvaring för säkra arbetsförhållanden

Solid Maxx – Isolerad IBC förvaring för säkra arbetsförhållanden

Publicerat av: Redaktionen

Efter en varm sommar är det dags att se framåt och förbereda sig för att den kalla årstiden oundvikligen närmar sig.

Om din arbetsplats förvarar kemikalier eller olja utomhus är det en bra tidpunkt att se över hur du har förberett dig för det kalla vädret.

Här är tre goda skäl till varför du bör förvara dina kemikalier och oljor i ett isolerat lager:
1. Effektivare produktionsprocess

Frysning eller förvaring vid för låg temperatur kan ha en negativ inverkan på vissa ämnens egenskaper. Ändrade egenskaper kan leda till dålig kvalitet på slutprodukten eller till att hela produktionsprocessen misslyckas. Dessutom kan väntan på att en frusen kemikalie ska tinas upp leda till produktionsstopp.

2. Förbättrad energieffektivitet

För särskilt temperaturkänsliga råvaror eller färdiga produkter kan kostnaderna för uppvärmning eller kylning av lagringsutrymmet vara höga. Tack vare effektiv isolering kan lagerlokalens uppvärmnings- och kylkostnader kontrolleras bättre.

Solid Maxx – Isolerad IBC förvaring för säkra och smidiga arbetsförhållanden.3. Högre säkerhet

Genom att välja brandisolering förhindrar du att en eventuell brand sprider sig i lagret och skyddar på så sätt t.ex. explosiva kemikalier från att antändas. Ett värmeisolerat lager möjliggör däremot förvaring av kemikalier som kräver stabila lagringstemperaturer under säkra förhållanden.

Vi berättar gärna mer och hjälper dig att välja rätt lösning.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>