Spontanansökan till expansiv bransch!
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Spontanansökan till expansiv bransch Opigo!

Spontanansökan till expansiv bransch Opigo!

Publicerat av: Redaktionen

Elbilsladdning och laddinfrastrukturen växer i en rasande fart både i Sverige och globalt.

Vi på Opigo är med på denna resa och förser våra framåtsträvande kunder med att etablera bekymmersfri elbilsladdning.

Vi står just nu inför en kraftig expansionsfas och söker ständigt nya kollegor. För att fortsätta denna tillväxtresa behöver vi stärka upp teamet i Norrköping med flertalet medarbetare inom försäljning, projektledning, teknisk support och administration.

Hos Opigo erbjuds du en varierad vardag med goa kollegor, flexibelt arbete och stor påverkansmöjlighet på såväl din tjänst som bolagets framgång. På kontoret i Norrköping är vi säljare, projektledare, supporttekniker och tekniska administratörer. I alla roller samarbetar du nära dina kollegor oavsett vilken roll du kommer in i. För att passa in hos oss tror vi att du kommer vara lyhörd mot våra kunder och dess behov likaväl som du är duktig på att samarbeta med dina kollegor. Som det Scale up-bolag Opigo är tror vi att du är behjälplig vid alla utmaningar som kan tänkas uppstå. Med engagemang, kreativitet och lagarbete kommer vi tillsammans kunna tackla framtidens utmaningar. Kom och var med på vår tillväxtresa!

Vi söker dig:

Vi söker dig som vill ha en karriär inom administration, teknisk support, projektledning eller försäljning. Utbildning eller arbetslivserfarenhet är inget krav även om det är meriterande.
Som person är du driven, kreativ och noggrann och du uppskattar ordning och reda. I vilken roll du än kommer in i är det viktigt att du gillar att arbeta självständigt och uppskattar många kontaktytor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och har du rätt ambitioner har vi möjligheten för dig. Se till att skicka in din ansökan och var med på en tillväxtresa inom elbilsladdning och bidra till vår fortsatta framgång!

Spontanansökan till expansiv bransch!

Du erhåller:
  • En flexibel tjänst i en Scale up där du ges möjlighet att påverka din tjänst och företagets fortsatta utveckling i en snabbt växande bransch med stort miljötänk.
  • En arbetsplats med stark laganda och innovativa arbetssätt där en rolig, personlig och god arbetskultur står i fokus.
  • En tjänst på Sveriges roligaste arbetsplats!
Vilka är opigo?

Vi är en av Sveriges största oberoende laddoperatörer inom elbilsladdning. Vi hjälper våra kunder med hela processen. Från projektering och behovsanalys till installation, betaltjänster och övervakning. Våra kunder är främst bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och andra samarbetspartners och oavsett kundgrupp värdesätter vi alltid en nära och personlig kontakt genom hela projektets gång.

Med vår egenutvecklade mjukvara EVcore är vi med och driver utvecklingen av elbilsladdningen i Sverige. EVcore appen är nedladdningsbar via APP Store och Google Play.

Vi är idag 16st+ drivna och prestigelösa medarbetare och har mer än 4 000st laddplatser installerade och uppkopplade. Vi är verksamma i hela Sverige och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Norrköping och Enköping.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>