SSAB anställer över 900 semestervikarier i Sverige
Hem HÅLLBAR UTVECKLING SSAB anställer över 900 semestervikarier i hela Sverige

SSAB anställer över 900 semestervikarier i hela Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Även detta år erbjuder SSAB semestervikariat inom olika verksamhetsområden.

De flesta är på våra produktionsanläggningar i Oxelösund, Borlänge och Luleå.

SSAB anställer över 900 semestervikarier i SverigeArbetsuppgifterna på anläggningarna varierar men störst behov är av operatörer inom de olika processerna, på underhåll, laboratorier, fabriksservice, fastighetsunderhåll, processutveckling, inköp och produktionskontroll.

På SSAB i Oxelösund anställs 300-400 medarbetare, i Borlänge cirka 300 och i Luleå cirka 230 medarbetare.

De som lockas av vikariaten är framförallt personer som planerar för framtiden och funderar på att utbilda sig till ingenjör med olika inriktningar.

– Semestervikarier är viktiga för oss ur många aspekter. Framförallt hjälper de oss att hålla igång produktionen när ordinarie personal är på semester, men de bidrar också med ny energi till vår gemenskap. SSAB är en attraktiv arbetsgivare och som vikarie hos oss får du mer kunskap om stålindustrin och kan aktivt bidra till att skapa ett hållbart samhälle, säger Anders Storman, Group HRD, på SSAB.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>