Tobias Nordström ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrköping
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Tobias Nordström blev den nya marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrköping

Tobias Nordström blev den nya marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrköping

Publicerat av: Redaktionen

Den 1 oktober börjar Tobias Nordström som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrköping med omnejd.

Tobias Nordström har tidigare bland annat varit marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Sörmland.

Närmast kommer Tobias från en tjänst på Nyköpingshem.

– Det känns riktigt roligt att få komma tillbaka hem till Riksbyggen igen. Att nu få ta mig an marknadsområde Norrköping känns både spännande och utmanande, ett marknadsområde med stora möjligheter och som jag ser fram emot att utveckla tillsammans med medarbetare och kunder, säger Tobias Nordström.

Marknadsområde Norrköping omfattar städerna Norrköping, Söderköping, Västervik och Finspång med omnejd. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, totalt cirka 140 uppdragsgivare. Sammanlagt arbetar cirka 100 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

– Riksbyggen har en stark position inom hållbarhet och har många olika tjänster som både är bra för klimatet och för våra uppdragsgivares plånböcker. Till exempel den intelligenta tjänsten Värmeoptimering 24/7 som med AI-teknik minskar värmeförbrukningen med upp till 20 procent samtidigt som inomhusklimatet blir jämnare, berättar Tobias Nordström.

Tobias Nordström ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Norrköping

Tobias Nordström

Riksbyggen är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Totalt förvaltar Riksbyggen ca 4 400 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter samt över 100 000 hyresrätter. Riksbyggen förvaltar även ett stort antal kommersiella och offentliga lokaler. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på cirka 430 orter runt om i landet.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>