Travis och Tier startar ett nytt samarbete
Hem TRANSPORT Travis och Tier startar ett nytt samarbete

Travis och Tier startar ett nytt samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Travis, den smarta reseplaneraren för framtidens mobilitetslösningar, inleder samarbete med Tier, som har en utmärkt geografisk täckning av elsparkcyklar i Stockholm.

I och med samarbetet får Travis användare möjlighet att boka och betala sina resor med elsparkcyklarna direkt i Travis.

Det nya erbjudandet blir ett viktigt tillskott till det ekosystem av delade och hållbara resemöjligheter som redan finns i Travis, alla Stockholms färdsätt i en och samma app.

I Travis kopplas reseplanering för kollektivtrafik, bildelning, elsparkcyklar, cyklar och taxi samman med reseinformation i realtid och smarta effektiva on demand-tjänster såsom exempelvis biljettköp in-app. Den aktuella resan ska bestämma färdsättet och inte tvärtom.

Travis och Tier startar ett nytt samarbeteTravis fortsätter att växa med nya tjänster, funktioner, samarbeten och användare och appen har idag blivit den största och snabbast växande plattformen för kombinerad mobilitet (eller MaaS, Mobility as a Service) i Sverige.

− Vi försöker ständigt erbjuda fler och bättre tjänster av smart hållbar mobilitet till alla Travis användare. Därför känns det riktigt kul att nu inleda ett samarbete med Tier, som delar både vår ambition och vision för framtidens mobilitetslösningar, säger John Strand, vd på Nobina Travis.

− Samarbetet med Travis går helt i linje med Tiers vision för den framtida staden, där det ska vara enkelt att ta sig runt i Stockholms stad, samt att det ska vara smidigare att välja miljövänliga transportval än att åka korta och onödiga bilresor, säger August Svedenstedt, Sverigechef på Tier.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>