Hem OPINION Vad innebär klimatpositiv för affären?

Vad innebär klimatpositiv för affären?

Publicerat av: Redaktionen

Vad innebär klimatpositiv för affären? 3

Kivra fick i förra veckan äran att delta på ett seminarium rörande klimatpositiv. Kivras VD Anna Bäck medverkade i panelen tillsammans med andra klimatpositiva bolag såsom GodEl, MAX och Brid. Syftet med seminariet var att ge organisationer och företag en språngbräda för att accelerera sitt klimatarbete på ett sätt som både gynnar planeten och affären.

Vill du och din organisation veta mer om klimatpositiv och begreppen klimatnetural och net zero? Se hela seminariet här.

Delar från programmet:
– Världen förändras: Hur kan klimatpositiv påverka affärerna?
– 
Vägval klimat: Guidning bland begreppen klimatneutral, net zero, klimatpositiv. På vilket sätt är klimatpositiv en transformativ handling?
Standard för klimatpositiv: När kommer en global standard för klimatpositiv? Uppdatering från ISO och ICC.
– 
Konsumenternas bild: Hur uppfattas klimatpositiv på marknaden? Färska undersökningar från Novus och SIFO.
– 
Vd-panel modererad av Kaj Török, MAX.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>