Vy lanserar nytt kundprogram -Grön Resa
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Vy lanserar sitt nya kundprogram -Grön Resa

Vy lanserar sitt nya kundprogram -Grön Resa

Publicerat av: Redaktionen

Som en del i arbetet att få fler att välja klimatsmarta resor lanserar Vy sitt kundprogram Grön Resa.

Kundprogrammet är helt gratis och öppet för alla som har laddat ner och skapat en användare i Vys app.

Vy lanserar nytt kundprogram -Grön Resa– Vårt största bidrag till att lösa klimatutmaningarna är att få fler att välja kollektivt resande. En viktig del är upplevelsen genom hela kundresan – från smidiga tekniska lösningar till ett engagerat och serviceinriktat bemötande av resenärerna. Vi är ju fortfarande ganska nya i Sverige, så vi arbetar motiverat för att visa vilka vi är och vad vi står för, säger Marie Torneus, marknadschef på Vy i Sverige.

Grön Resa, din resekompis

Som medlem i Grön Resa får du tillgång till en underhållningsportal med utvalda tidningar och magasin som gör resan trevligare. Vi bjuder även på våra bästa restips som guidar till upplevelser på de destinationer som Vy trafikerar. Först ut är tips kopplade till Nattåget Norrland för att möta ett växande intresse hos resenärer att uppleva svenska fjällen.

– För den som vill uppleva exempelvis vandring i fjällen är tåget oerhört smidigt. Du kliver ombord på kvällen och vaknar utvilad på din destination där tåget stannar, exempelvis mitt i Abisko som är den perfekta starten för fjällturen. Med våra turtips i appen kan våra resenärer planera i förväg eller upptäcka intressanta aktiviteter sorterat på den destination de valt att besöka, fortsätter Marie.

Du som väljer att gå med i Grön Resa kommer även få tillgång till unika rabatter och erbjudanden. Till exempel får alla som registrerar sig i Grön Resa en gratis varm dryck vilket går att lösa ut på alla Vys avgångar. Ny funktionalitet och innehåll kommer fortsätta utvecklas löpande för att skapa fler anledningar att välja tåget.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>