Äntligen kan företagen inte gömma sig
Hem HÅLLBAR DIGITALISERING Äntligen nu kan företagen inte gömma sig

Äntligen nu kan företagen inte gömma sig

Publicerat av: Redaktionen

Tänk om du på ett enkelt sätt kunde se hur alla företagen du köper från presterar hållbarhetsmässigt, och bli belönad för att byta till något bättre?

Gokind startades 2020 av ett team drivet av att skapa förändring.

Äntligen kan företagen inte gömma sigTeamet har sin bakgrund i den unika kombinationen av beteendevetenskap och hållbarhetsredovisning.

Beteendevetenskap har en stor roll att spela i allt Gokind gör. Stora beteendeförändringar skapas genom radikal förenkling, och genom att belöna folk i rätt läge. Det är av denna anledning Gokind valt att tydligt visa vilka företag som är bäst, och slå på ett penga-incitament för att byta till något av de bästa.

Företaget svetsades samman i en gemensam frustration: Det enda sättet för dig och mig som konsumenter att skilja på greenwashing och saklig information är genom att lägga hundratals timmar på att läsa och jämföra företags långa hållbarhetsrapporter. Det var i den totala avsaknaden av hjälpmedel som de beslutade att göra något åt saken – att i grunden förändra hur konsumentkraft kan bedrivas.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>