Apotea Årets Nätbutik för sjätte året i rad

Apotea Årets Nätbutik för sjätte året i rad 1

Apotea, Sveriges största nätapotek, har av prisjämförelsesajten Prisjakts användare röstats fram till Årets Nätbutik 2019. Det är sjätte året i rad som Apotea kammar hem ett av e-handelns finaste utmärkelser.

Förutom priset Årets Nätbutik 2019 vinner Apotea även i kategorin ”Apotek och Hälsokost”.

”Det är otroligt smickrande att utses till Årets nätbutik Prisjakts användare. Det är kundernas betyg som räknas. Utmärkelsen är en bekräftelse på att vårt stenhårda fokus på bra och snabba leveranser är helt rätt. Att vinna priset för sjätte året i rad dessutom extra roligt då vi nyligen firade sjuårsjubileum.” säger Pär Svärdson, VD Apotea.

Pär Svärdson är även engagerad i Babyland, som är vinnare i kategorin Barn och Baby, Stor&Liten som vann kategorin Leksaker, Widforss som kammade hem vinsten i kategorin Friluftsliv samt Delitea som vann i kategorin Hem & Hushåll. Alla bolagen delar logistiklösning och har samma uppskattade leveransupplevelse.

Årets Nätbutik är Prisjakts årliga konsumenttävling där användare och besökare får rösta på sina favoriter på nätet. Priset instiftades 2011 och samtliga butiker på Prisjakt är nominerade i olika kategorier baserat på produktutbud. Huvudpriset Årets Nätbutik tilldelas den butik som får flest röster totalt.

Prisjakt skänker dessutom årligen en krona för varje avgiven röst till välgörande ändamål. Det har i år resulterat i 100 000 kronor till Naturskyddsföreningens projekt Top Ten Sverige.

Related Articles