Sluta slösa bort energi!
Hem EVENT Sluta nu slösa bort energi!

Sluta nu slösa bort energi!

Publicerat av: Redaktionen

Ecoclime leder debatt kring energieffektivisering under Almedalen med experter från Energimyndigheten, EU, fasthetsbranschen och bolag med specialistkompetens inom cirkulära energilösningar.

Efter ett par år gör Almedalsveckan nypremiär i Visby, och det gör också Ecoclime.

På Arena Energi håller vi ett samtal tillsammans med experter på energi, miljö och fastighet under temat ”Hur kan cirkulär energiteknik spela en nyckelroll i energiomställningen?”

-Ecoclime har en mycket viktig roll att spela i Almedalen, vi måste lyfta energieffektivisering på agendan och få slut på slöseriet av energi inom fastighetssektorn. Vi måste nu mer än någonsin med allt som händer i vår omvärld ta vara på energin vi producerat för att vi skall klara energiomställningen, förklarar Marcus Sandlund, VD Ecoclime group

Under Arena Energi (Klosterlängan i centrala Visby) kommer det finnas ett flertal debatter och seminarier om heta energifrågor. Vi tar upp en något vi är övertygade om är en kärnfråga – fastigheternas roll i energiomställningen. Fastigheter beräknas om ett par år vara den sektor som bidrar till mest utsläpp av växthusgaser. Att titta på detta måste vara en prioriterad fråga för näringsliv och politiker.

Sluta slösa bort energi!

Vi har samlat en kompetensmässigt bred och tung grupp för detta: Maria Wetterstrand (vd Miltton Group), Uno Lundberg (vd Caverion Sverige), Peter Bennich (expert fr Energimyndigheten), Peter Olausson (teknisk chef SBB) samt Marcus Sandlund (vd Ecoclime).

Tid och plats: Arena Energi, onsdag den 6:e juli, kl 12:30-13:15.

Se samtalet digital här: https://almedalsveckanplay.info/66304

Ecoclime group kommer finnas på plats under Almedalen och medverka i flertal olika forum under veckan med fokus på energieffektivisering och cirkulär energi.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>