Brobygget för human hållbarhet hos Consid
Hem NYHETER Brobygget för human hållbarhet hos Consid

Brobygget för human hållbarhet hos Consid

Publicerat av: Redaktionen

Consid ingår ett samarbete med Bygg broar för att hjälpa näringslivet att skapa hållbara resultat genom den humana hållbarheten i organisationer och samhället i stort.

Brobygget för human hållbarhet hos ConsidBolaget går in och stöttar Bygg Broars värdeskapande event som äger rum på Cirkus den 14 oktober 2019. ”Det är oerhört viktigt att ständigt dela med sig av, och ta del av, ny kunskap från olika perspektiv för att dels utvecklas som individ, men på sikt även för att driva på samhällets utveckling”, menar Peter Hellgren, vd på Consid.

Bygg broar kommer under hösten hålla ett event med fokus på att öka den humana hållbarheten. Consid – ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring – går in och stöttar evenemanget, som äger rum den 14 oktober på Cirkus i Stockholm. Evenemanget ämnar till att låta människor med olika kompetens, från olika branscher och generationer få nya idéer, inspiration och kunskap för att framledes kunna göra skillnad.

Initiativet, som springer ur viljan att göra skillnad för fler och öka den humana hållbarheten, skapades av Leila Karchaoui, Joakim Lindström och Emilie Loman, och det första eventet hölls i maj i fjol på Rival i Stockholm. Leila Karchaoui berättar mer kring initiativet och eventet som hålls tillsammans med Cirkus och Consid:

– Efter två fullsatta event på Rival tar vi nu brobygget till nästa nivå och det är att påverka näringslivet. Endast 16 % är engagerade på våra arbetsplatser och gapet mellan generationerna växer. Detta är ett rent slöseri med det humana kapitalet, vilket kostar företag och samhället tid, energi och pengar. Vi behöver överföra kompetenser och erfarenheter mellan olika generationer och olika branscher för att skapa ett mervärde i alla led. Den 14 oktober 2019 på Cirkus, vill vi bygga broar mellan de hårda och de mjuka värdena för att skapa hållbara resultat i näringslivet. Vi vill ta vara på allas potentialer, oavsett generation, position, kompetens och bransch. Vi vill tillsammans öka den humana hållbarheten i våra organisationer och i samhället i stort.

Brobygget för human hållbarhet hos Consid

Peter Hellgren, vd på Consid

Peter Hellgren, vd på Consid, ser fram emot en lärorik och intressant dag:

– Det är oerhört viktigt att ständigt dela med sig av, och ta del av, ny kunskap från olika perspektiv för att dels utvecklas som individ, men på sikt även för att driva på samhällets utveckling. Vi tycker det är extra roligt att få möjligheten att anordna detta event tillsammans med Bygg broar, då vi delar den värdegrund som initiativet är sprunget ur. Det kommer bli en väldigt intressant och lärorik dag på Cirkus den 14 oktober, och vi ser fram emot ytterligare samarbeten framgent, avslutar Hellgren.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>