Dags för invigning av H22 City Expo – innovations- och hållbarhetsmässan drar igång med folkfest och kunglig glans
Hem EVENTMÄSSA Dags nu för invigning av H22 City Expo – innovations- och hållbarhetsmässan drar igång med folkfest och kunglig glans

Dags nu för invigning av H22 City Expo – innovations- och hållbarhetsmässan drar igång med folkfest och kunglig glans

Publicerat av: Redaktionen

På måndag klipps bandet framför H22 paviljongen, och på tisdag blir det en hejdundrande invigningsfest i Slottshagen mitt i Helsingborg – med möjlighet till sommarens största picknick. H.K.H. Kronprinsessan Victoria invigningstalar i närvaro av H.M. Drottning Silvia.

Därefter brakar den 35 dagar långa innovationsshowen och internationella stadsmässan igång på allvar.

Dags för invigning av H22 City Expo – innovations- och hållbarhetsmässan drar igång med folkfest och kunglig glansRedan klockan nio på måndagsmorgonen den 30 maj klipps bandet vid H22 paviljongen och H22 City Expo förklaras officiellt öppnad.

Paviljongen är den fysiska symbolen för H22 City Expo och givna navet för besökare till stadsmässan. Soraya Axelsson modererar ceremonin. Kommunstyrelsens ordförande Peter Danielsson och kommunstyrelsens vice ordförande Jan Björklund hälsar välkommen till bandklippning och hela H22 City Expo.

Tisdagens storslagna invigningsceremoni och folkfest i Grytan, Slottshagen, inleds klockan 16 och pågår i två timmar. Invigningen programleds av den folkkära helsingborgaren Ola Selmén.

Högtidliga öppningstal av H.K.H. Kronprinsessan Victoria och kommunstyrelsens ordförande Peter Danielsson (M) varvas med flygande underhållning av gruppen ConRytmo som spelar trummor över publikens huvuden. Dessutom bjuds ett spektakulärt framträdande av luftakrobaten Manda Rydman och ett underhållande program med musik, dans, humor.

Streetdancegruppen H22 Movers med Mario Perez Amigo höjer energin i Grytan och svenska popsensationen GERD uppträder. Barnens favoriter, H22s egna superhjältarna, dyker upp och mångsysslaren Nic Schröder gör också ett gästspel.

Invigningen är som gjord för att ta med picknickfilten till en gratis nöjeskväll i sköna gröna Slottshagen.

Hela programmet för alla 35 dagar hittar du på h22cityexpo.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>