Ny SVU-rapport: Digitalisering av den svenska VA-branschen
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Ny Svenskt Vatten Utveckling (SVU)-rapport: Digitalisering av den svenska VA-branschen

Ny Svenskt Vatten Utveckling (SVU)-rapport: Digitalisering av den svenska VA-branschen

Publicerat av: Redaktionen

Information om allmänt tillgänglig rapport från Svenskt Vatten Utveckling!

Nr: 2021-21
Titel: Digitalisering av den svenska VA-branschen
Författare: Magnus Arnell, Marcus Ahlström, Christoffer Wärff, Maya Miltell, Arash Vahidi, RISE Research Institutes of Sweden
Länk till pdf: https://vattenbokhandeln.svens…

Sammanfattning: Rapporten ska ge VA-branschen en kunskapsbas för arbetet med digitalisering inom vatten och avlopp. Den beskriver potentialen och pekar ut framgångsfaktorer för omställningen. Den tar också upp utmaningar med kompetensförsörjning, datahantering och cybersäkerhet. En inspirationskatalog ger tio exempel på lyckade digitala tillämpningar ur verkligheten.

Sökord: Digitalisering, VA-sektorn, vatten, avlopp, dricksvatten, dagvatten
Keywords: Digitalization, water industry, water, wastewater, stormwater

Rutin för utgivande av Svenskt Vatten Utvecklings (SVUs) egna rapporter!

Nya egna SVU-rapporter informeras om och är tillgängliga endast för medlemmar under de tre första månader genom länk som skickas ut i e-post. Efter tre månader blir rapporterna fritt tillgängliga för alla som vanligt genom Svenskt Vattens hemsida, vår rapportdatabas, Vattenbokhandeln och Newsdesk. Medlemmar, företagsabonnenter och icke-medlemmar som anmält sig till Newsdesk får då rapportinformation och länk.

Ny SVU-rapport: Digitalisering av den svenska VA-branschenC-rapporter blir allmänt tillgängliga direkt som vanligt och får även fortsättningsvis skickas vidare direkt till eventuellt intresserade.
S-rapporter är en ny serie. Det är kortare sammanfattningar av specifikt utvalda SVU-rapporter. De kommer som C-rapporterna att bli allmänt tillgängliga direkt.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>