DJI Mini 3 – En drönare under 249 gram som alla kan använda
Hem HÅLLBAR UTVECKLING DJI Mini 3 – En drönare mindre än 249 gram som alla kan använda

DJI Mini 3 – En drönare mindre än 249 gram som alla kan använda

Publicerat av: Redaktionen

DJI, världens ledande tillverkare av civila drönare och kreativ kamerateknik, presenterar i dag DJI Mini 3, en kompakt, ultralätt kameradrönare som är redo för äventyr.

Med en vikt på mindre än 249 gram har Mini 3 en bärbar storlek som gör den lätt att ta med sig överallt, och den låga vikten gör också att den är undantagen från de flesta drönarregler.

Dess 1/1,7-tums kamerasensor filmar 4K HDR-video och tar 12 Mp-foton med ”True Vertical Shooting”, vilket gör den perfekt för sociala medier.

”DJI Mini 3 är ett välkommet tillskott till vår växande serie kompakta drönare. Den går i Mini 3 Pros fotspår och har många av dess avancerade funktioner, vilket gör den till ett utmärkt och prisvärt alternativ. Vi skapade Mini 3 för att ge ännu fler användare en chans att prova sina vingar och vi är väldigt nyfikna på att få se alla ögonblicken de kommer att föreviga med den”, säger Ferdinand Wolf, kreativ chef på DJI.

Lätt och bärbar

DJI Mini 3 spelar in video med bländande 4K/30fps och HDR med naturtrogna färger, både dag och natt. En 1/1,3-tums CMOS-sensor och bländare f/1,7 ger högre bildupplösning, mer djup och mindre bildbrus även i situationer med svagt ljus och hög kontrast, vilket betyder skarpare bilder. 4-i-1-pixelteknik kan skapa bilder som är mellan 48 Mp och 12 Mp i storlek och så stora individuella pixlar som 2,4 μm hjälper till att förbättra prestanda även i svagt ljus.

Dubbel ISO- och HDR-teknik via dedikerad hårdvara hjälper till att skapa otroligt klara bilder. Den höga bildkvaliteten ger ännu mer fantastiska resultat med True Vertical Shooting, som roterar kameran 90 grader för att skapa innehåll som är perfekt för sociala medieplattformar.

Flyg längre och lugnare

DJI Mini 3 är utrustad med ett Intelligent Flight Battery som ger en maximal flygtid på 38 minuter. Med ”DJI O2 digital video transmission” kan man ha en 720p/30fps live-feed på upp till 10 kilometers avstånd och den inbyggda tekniken ser till att anslutningen är pålitlig och stabil under hela flygningen.

Filminspelningar med en enda tryckning

DJI Mini 3 gör det enkelt att skapa nytt innehåll med QuickShots, ett urval av förprogrammerade flyg- och videoinställningar. Bland annat finns ”Dronie” där drönaren automatiskt ändrar höjd medan kameran fokuserar på ett utvalt motiv, ”Helix” där drönaren flyger i en spiral runt motivet och ”Boomerang” där drönaren rör sig i en oval runt motivet och stiger i höjd samtidigt som den rör sig bort.

DJI Mini 3 – En drönare under 249 gram som alla kan användaAlla kan vara med

Att komma igång är enklare än du tror, DJI Mini 3 har många intelligenta funktioner som hjälper dig på vägen. ”Auto Takeoff” hjälper dig att starta din flygning, ”Return to Home” (RTH) inkluderar ”Smart RTH”, ”Low Battery RTH” och ”Failsafe RTH” som instruerar drönaren att automatiskt återgå till sin startpunkt om signalen förloras eller om batteriet håller på att laddas ur. Mini 3 kombinerar också GNSS-mottagaren med ett infrarött sensorsystem för att garantera stabilitet och precision så att du flyger säkert.

Rätt tillbehör

De som vill få ut det mesta av sin DJI Mini 3 kan förbättra upplevelsen ytterligare med olika tillbehör:

DJI RC är en lätt och användarvänlig fjärrkontroll med inbyggd skärm. Tack vare den inbyggda DJI Fly-appen är den klar att användas utan att behöva anslutas till en mobiltelefon, så att du kan koncentrera dig på flygningen och att ta skarpa bilder.
Intelligent Flight Battery säkerställer en smidig och bekymmersfri flygning i upp till 38 minuter.
Two-Way Charging Hub laddar fjärrkontrollen och tre batterier i följd och fungerar även som en mobil strömkälla.
ND Filters Set anpassar Mini 3-kameran för starkt ljus med ND16/64/256-filter för att alltid vara beredd på den perfekta bilden.
● 360° Propeller Guard täcker propellrarna helt och är lätt att installera och ta bort, vilket säkerställer flygsäkerheten på ett enkelt och effektivt sätt.
● Propeller Holder binder ihop de främre och bakre propellrarna när drönaren är hopfälld, för mer bekväm förvaring.

Ytterligare funktioner

180°, Wide och Sphere panorama, med Sphere Panorama Viewer 2.0 i DJI Fly-appen, som erbjuder en 720°-vy för att dra och zooma i ett Sphere-panorama.
QuickTransfer med en maximal nedladdningshastighet på 25 MB/s.
● Stöder lutning i stor vinkel för att ge fler kreativa alternativ.
Digital zoom med 2x i 4K/30fps, 4x i 1080p och 2x i 12 Mp-foto.

Pris och tillgänglighet

DJI Mini 3 kan köpas från auktoriserade återförsäljare i fem konfigurationer:

DJI Mini 3 (endast drönare) utan fjärrkontroll och laddare, idealisk för de som redan äger DJI-drönare: 5 699 kr.

DJI Mini 3 med fjärrkontrollen DJI RC-N1: 6 699 kr.

DJI Mini 3 (DJI RC) med fjärrkontrollen DJI RC: 8 699 kr.

DJI Mini 3 Fly More Combo med fjärrkontrollen DJI RC-N1, axelremsväska, tvåvägs laddningshubb och två extra intelligenta flygbatterier: 8 999 kr.

DJI Mini 3 Fly More Combo (DJI RC) med fjärrkontrollen DJI RC, axelremsväska, tvåvägs laddningshubb och två extra intelligenta flygbatterier: 10 999 kr.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>