Nexer förvärvar Rangeline Solutions och bygger framtidens uppkopplade logistikflöden
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Nexer förvärvar nu Rangeline Solutions och bygger framtidens uppkopplade logistikflöden

Nexer förvärvar nu Rangeline Solutions och bygger framtidens uppkopplade logistikflöden

Publicerat av: Redaktionen

Techbolaget Nexer med 2 500 medarbetare expanderar med Rangeline som levererar ERP-lösningar (Enterprise Resource Planning) för tillverknings- och leveransprocessen.

Nexer Enterprise Applications, en del av Nexer Group som är ett globalt konsultföretag med expertis inom digitalisering, tech/IT och engineering, tillkännagav idag förvärvet av Rangeline Solutions, en leverantör av ERP-lösningar med Microsoft Dynamics 365 och är baserad i Carmel, Indiana USA.

Rangeline Solutions, inklusive medgrundarna Mike Sigler och Dan Giangiulio, stärker Nexers expertis inom Microsoft Dynamics inom tillverkning- och logistikflöden, samt adderar värde till övriga expertområden inom dataanalys, IoT och AI. Med förvärvet av Rangeline accelerar Nexer sin expansion i Nordamerika.

”Nexer är den perfekta matchen för vårt team där vi tillsammans kan verka för att göra den globala tillverknings- och leveransprocessen mer effektiv, tillgänglig och uppkopplad”, säger Sigler, medgrundare och vd för Rangeline Solutions. ”Vi kommer att stärka Nexers marknadsposition som ”top 1%” av Microsofts Business Application-partners och öka kunskapsnivån inom ERP samt kunna supporta inte bara våra egna kunder, utan även den globala basen av tillverkare och distributörer som är beroende av Microsoft varje dag.”

Nexer levererar skräddarsydda, uppkopplade systemlösningar för att hjälpa kunder inom tillverknings- och leveransprocessen.

  • Eliminera flaskhalsar: Automatiserade, skalbara processer hjälper till att hantera beställningar, säkerställa ett jämnt flöde av material och proaktivt reagera på störningar i leveranskedjan.
  • Förbättra kassaflöden: Genom att synkronisera logistiken på flera platser kan lagernivåerna baseras på kundernas efterfrågan och kapacitetsbegränsningar.
  • Ta bättre affärsbeslut: En realtidsbaserad översikt av geografiska leveransflöden ger de data som behövs för att fatta rätt beslut om bemanning, produktion och inköp.

”Under de senaste åren har oförutsägbara och frekventa störningar i leveranskedjan gjort det ännu svårare för företag att hantera lager och hålla kunderna nöjda”, säger Todd Johnson, ansvarig chef för Nexer Enterprise Applications i USA. ”Tillsammans med Mike, Dan och deras team kommer vi kunna lösa problem med inom leveransprocessen och bygga framtidens uppkopplade lager.”

Microsofts fortsatta investeringar i ERP-området har lett till att två huvudtyper av Microsoft-partner har uppstått: stora aktörer och specialiserade regionala leverantörer. Genom att förvärva Rangeline Solutions fyller Nexer en lucka på marknaden genom att kombinera djup expertis inom tillverknings- och leveransprocessen med expertkompetens hos en global organisation.

Nexer förvärvar Rangeline Solutions och bygger framtidens uppkopplade logistikflöden”Kunderna efterfrågar lagersaldo i realtid och snabba leveranser hos stora detaljister, och den förväntningen ökar”, säger Jonas Steffensson, global vd för Nexer Enterprise Applications. ”För att hjälpa våra kunder att överträffa slutkundens förväntningar levererar vi anpassade ERP-lösningar med en global räckvidd, support dygnet runt och automatiserad fältservice.”

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>