EcoOnline är ett miljödiplomerat företag och har fått förnyat miljödiplom
Hem MILJÖ EcoOnline är ett miljödiplomerat verksamhet med ett godkänt miljöledningssystem

EcoOnline är ett miljödiplomerat verksamhet med ett godkänt miljöledningssystem

Publicerat av: Redaktionen

EcoOnline har fått ett förnyat miljödiplom som innebär ett godkänt miljöledningssystem enligt kraven i Svensk Miljöbas.

Miljöarbetet för en miljödiplomerad verksamhet innebär konkret att:

  • kartlägga verksamhetens miljöpåverkan,
  • planera och genomföra förbättringar,
  • utbilda personalen i grundläggande miljökunskap,
  • återkommande följa upp och förbättra miljöarbetet.

På EcoOnline innebär miljödiplomering ett aktivt ansvar att minska företagets miljöpåverkan och att verka för en hållbar miljö samt öka personalens kunskap om hållbarhet:

– Mina kollegor som arbetar med miljödiplomeringen har omvandlat miljöpolicyn till ett konkret förhållningssätt i organisationen: allt från regelbundna utbildningar till tydlig information på intranät om hur vi kan minska vår miljöpåverkan på olika sätt.

EcoOnline är ett miljödiplomerat företag och har fått förnyat miljödiplomI tillägg till detta hjälper våra digitala tjänster dessutom företag och verksamheter att arbeta effektivt med sina egna miljöfrågor. Det innebär bland annat en plattform där kunder kan få kontroll över sin kemikaliehantering och mer aktivt ha fokus på kemikaliesäkerhet. Genom vår modul Miljörapportering får företag stöd att kunna kontrollera verksamhetens miljöpåverkan/miljöavtryck genom olika beräkningar, säger Sandra Sköld, marknadschef på EcoOnline.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>