Ett årtionde med “Ensam julgran söker klappar” och julklappar som gör skillnad
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Ett årtionde med “Ensam julgran söker klappar” och julklappar som gör nu skillnad

Ett årtionde med “Ensam julgran söker klappar” och julklappar som gör nu skillnad

Publicerat av: Redaktionen

Julen är en tid för traditioner, men julglädje är inte självklart för alla.

Därför är Nordic Choice Hotels jultradition, Ensam julgran söker klappar, extra viktig.

Alla är välkomna att skänka en julklapp genom lägga den under en julgran i någon av Nordic Choice Hotels hotellobbyer.

Insamlingen av julklappar genomförs av hotellen och genom lokala samarbeten kommer julklapparna till barn och vuxna i en krävande livssituation. Totalt har över 450 000 julklappar samlats in sedan starten 2012.

– Ensam julgran söker klappar är något vi gör som verkligen känns i hjärtat. Generositeten från både gäster som bor på hotellen och de som kommer förbi för att lägga en julklapp under granarna bidrar till att göra verklig skillnad för väldigt många människor. Jag är stolt över att vår viktigaste tradition fyller tio år i år, och att ”Ensam julgran söker klappar” gör skillnad i de närmiljöer som våra hotell är en del av, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

Hotellen väljer själva vilka lokala organisationer de vill samarbeta med. Tidigare och nuvarande samarbetspartners har varit Röda Korset, härbärgen, asylmottagningar, Kyrkans stadsmission och Frälsningsarmén.

Mellan 1 och 16 december kan man skänka en julklapp till ett valfritt Nordic Choice Hotels. De som vill och har möjlighet att bidra kan göra följande:

  1. Ett årtionde med “Ensam julgran söker klappar” och julklappar som gör skillnadKöp eller skänk en present – det är viktigt att den är fint skick. Tänk på att presenten kan vara något ett barn eller en vuxen önskar sig. Det kan vara en upplevelse, som ett presentkort på bio.
  2. Du behöver inte slå in presenten men lägg gärna till ett kort där du skriver vem presenten kan passa. Till exempel ”God Jul till dig som är 3-5 år och gillar att leka utomhus. Julhälsningar från Tina”.
  3. Lämna julklappen till ett valfritt Nordic Choice Hotel.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>