Ett smartare sätt att ha bil i Sickla med Volvo On Demand
Hem TRANSPORT Ett smartare sätt att ha nu bil i Sickla med Volvo On Demand

Ett smartare sätt att ha nu bil i Sickla med Volvo On Demand

Publicerat av: Redaktionen

Atrium Ljungberg har inlett ett samarbete med Volvo On Demand i Sickla för att erbjuda boende, företag och sina egna anställda en flexibel tillgång till bil.

Förutom värdet det tillför användare innebär samarbetet även att lokala utsläpp kan minskas och parkeringsplatser kan ersättas med yta för annat.

Atrium Ljungberg har i 20 års tid utvecklat Sickla från ett industriområde till en levande stadsdel med en blandning av arbetsplatser, bostäder, skolor, handel och kultur. Här står resurseffektivitet i centrum tillsammans med lösningar som underlättar för människor att göra hållbara val. I ett samarbete med Volvo On Demand erbjuds nu boende och företag tillgång till delade elektrifierade bilar från Volvo och Polestar.

”Hållbara resvanor är ett prioriterat område i Sickla och på alla Atrium Ljungbergs platser. Smidig tillgång till bil vid behov är en nyckelfaktor för att få fler att använda cykel och kollektivtrafik”, säger Saga Jernberg, hållbarhetsansvarig på Atrium Ljungberg.

Tjänsten Volvo On Demand är flexibel och enkel att använda. En bokning sker direkt i appen för en timme, helg, vecka eller månad och bilen låses upp med mobilen. AI-teknologi möjliggör avancerad förutsägelse av efterfrågan och tillgångsoptimering för användare. En delad bil från Volvo On Demand ersätter i dagsläget behovet av nio privatägda bilar.

Ett smartare sätt att ha bil i Sickla med Volvo On Demand“Vi delar Atrium Ljungbergs syn på resurseffektivitet och ett hållbart tänkande där värdet för kunder är drivande. Vi är stolta över samarbetet i Sickla och ser fram emot att tillsammans växa erbjudandet”, säger Erik Jivmark, vd på Volvo Car Mobility.

Samarbetet innebär att Atrium Ljungberg kommer att erbjuda Volvo On Demands tjänst till bostadskunder och företag i Sickla. Även Atrium Ljungbergs egna anställda kommer att kunna använda elektrifierade bilar från Volvo och Polestar från Volvo On Demand.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>