Hem TRANSPORT Europcar tar täten i omställningen mot laddbara bilar!

Europcar tar täten i omställningen mot laddbara bilar!

Publicerat av: Redaktionen

Europcar tar täten i omställningen mot laddbara bilar! 3

Under november månad  har Europcar utökat sitt modellprogram med fler helelektriska bilar. Först ut är Volkswagens nya ID.3 1st Max. En fullutrustad elbil som erbjuder maximal design, teknik, sport och komfort. ID.3 har en räckvidd på 420 km (WLTP) och kan laddas 0-80% på 30 minuter med en DC laddare.

Volkswagen ID.3 1st Max kommer att kunna erbjudas på flera orter i landet bl.a. i Stockholm, Göteborg, Malmö, Skövde, Norrköping, Linköping, Östersund och Uppsala.

Utöver detta kommer också Volkswagen ABT e-Caddy och ABT e-Transporter. Sedan tidigare finns Volkswagen e-Crafter. Tillskottet med e-Caddy och e-Transporter gör att Europcar nu har ett komplett erbjudande av helelektriska transportbilar från Volkswagen.

Sist men inte minst kommer Europcar även i  början av december kunna erbjuda helelektriska Skoda Citigo iV.

”Europcar är nu tydligt den drivande och ledande leverantören av hållbar delad mobilitet i hela landet, både i städer och på landsbygd. Att kunna förverkliga denna vision om det mest kompletta erbjudandet av gröna mobilitetstjänster är ett ständigt pågående arbete och de senaste två åren har vi offensivt breddat och utvecklat vårt utbud av elektrifierade bilar. Vi är stolta att kunna konstatera att vi nu har en vagnpark som är drygt 40% elektrifierad, säger Mickael Bogered, VD Europcar Sverige.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>