FAR:s års- och hållbarhetsredovisning publicerad
Hem HÅLLBAR UTVECKLING FAR:s års- och hållbarhetsredovisning publicerad

FAR:s års- och hållbarhetsredovisning publicerad

Publicerat av: Redaktionen

FAR:s utbildningar lockade över 17 000 deltagare under förra verksamhetsåret.

Och medlemsrådgivningen tog emot 2 575 ärenden och hade öppet hela sommaren för att kunna svara på frågor kopplade till coronastöden? Om detta och mycket annat kan du läsa i FAR:s års- och hållbarhetsredovisning 2020/2021 som nu är publicerad digitalt.

– Det var ett intensivt år med fokus på stödpaket och hållbart företagande. Men mitt i allt det svåra, med osäkerhet, restriktioner och distansering, samlade vi på oss nya lärdomar och erfarenheter. Digitaliseringen tog fart och vi upptäckte nya sätt att mötas, samarbeta, genomföra utbildningar och att hantera allt annat som behövs för att driva FAR:s verksamhet framåt, säger FAR:s generalsekreterare och VD Karin Apelman.

I början av verksamhetsåret fanns en oro för att pandemin skulle påverka utbildningsverksamheten starkt negativt. Men efterfrågan på FAR:s utbildningar har varit fortsatt stor.

– Tack vare att vi redan före coronapandemin hade kommit långt när det gäller digitala lösningar och verktyg så kunde vi snabbt ställa om och erbjuda de allra flesta utbildningarna online. Sammantaget hade vi en god lönsamhet för vår utbildnings- och förlagsverksamhet under verksamhetsåret, säger Karin Apelman.

Bland de viktigaste händelserna under året nämns bland annat att Åsa Lundvall, auktoriserad revisor på EY, valdes till ny ordförande och att FAR definierar branschen i en branschrapport.

FAR hade under verksamhetsåret drygt 5 000 medlemmar och drygt 1 000 anslutna medlemsföretag med sammantaget runt 16 000 medarbetare. FAR ordnade under året närmare 300 utbildningstillfällen med drygt 10 000 deltagare. Omsättningen för FAR var 157 mkr (161) med ett resultat efter finansiella poster om 7,9 mkr (4,8)

Läs FAR:s års- och hållbarhetsredovisning här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>