ForSea välkomnar Helsingborgs stads satsning “A smarter city” och ingår partnerskap.
Hem TRANSPORT ForSea välkomnar Helsingborgs stads satsning ”A smarter city” och ingår partnerskap.

ForSea välkomnar Helsingborgs stads satsning ”A smarter city” och ingår partnerskap.

Publicerat av: Redaktionen

H22- A Smarter City, framtid, hållbar utveckling och innovativ stadsutveckling.

En rad företag med såväl internationell som lokal anknytning har ingått partnerskap. Microsoft, ABB, IBM, IKEA, Helsingborgs Lasarett, Johnson & Johnson Helsingborg och ForSea för att nämna några. Projektet är långsiktigt och kröns med en bomässa år 2022. H55 och H99 får en uppföljare- H22- A Smarter City.

ForSea välkomnar Helsingborgs stads satsning “A smarter city” och ingår partnerskap.

Färjorna, en naturlig del av Helsingborgs siluett.

Med ForSeas omställning till batteridrift och målmedvetna arbete att i framtiden driva trafiken helt utan fossila bränsle för hela flottan, blir ett deltagande i stadens satsning ”A Smarter City” en självklarhet. ”ForSea ska ses som en given aktör som drivs av viljan att utforska och skapa lösningar för en hållbar utveckling för regionen. Färjorna är och har under lång tid varit en symbol för Helsingborg. Vi ska ses som ett klimatsmart och självklart val för resan över sundet. A Smarter City som fokuserar på innovativ och hållbar stadsutveckling är något vi välkomnar och gärna både deltar i och bidrar till”, säger Johan Röstin CEO på ForSea.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>