Första nordiska klimatkompenserade telefonilösningen
Hem MILJÖ Första nordiska klimatkompenserade telefonilösningen och kontaktcenter

Första nordiska klimatkompenserade telefonilösningen och kontaktcenter

Publicerat av: Redaktionen

Nyligen lanserade Office Management Sveriges första klimatkompenserade telefoni och kontaktcenter.

Nu kan även Norge och Finland ta del av klimatsmart telefoni.

Första nordiska klimatkompenserade telefonilösningenPuzzel som partner

Office Managements företagstelefoni inkluderar en kontaktcenterlösning med Puzzel, som är marknadsledande inom kundtjänst och kommunikation. Företagsväxeln kan sammanflätas med Microsoft Teams eller användas fristående. Lanseringen på finska marknaden fick fantastisk respons, enligt Christian Ceder, affärsområdeschef Telefoni på Office Management. Nu är han mycket hoppfull inför lanseringen i Norge.

– Norge kommer gå live under februari månad och vi kan nu leverera klimatkompenserad telefoni i hela Europa, helt utan begräsningar. Vi erbjuder endast beprövade tekniska plattformar som är de mest expansiva i Europa just nu, meddelar Ceder.

Nordisk rådgivare

Med en växande efterfrågan på både lokal och nordisk rådgivning erbjuder Office Management idag sina kunder en expertis med flerårig erfarenhet som främjar ett miljösmart arbetssätt.

– Vi klimatkompenserar med 110%, vilket vi är ensamma om. Därmed kan vi säkra en hållbar tjänst genom alla led vilket även leder till ökat värde för våra kunder, avslutar Ceder.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>