Pressinbjudan: H22 City Expo släpper programmet – dags för Sveriges största innovationsshow
Hem EVENT H22 City Expo släpper programmet – dags för Sveriges största innovationsshow

H22 City Expo släpper programmet – dags för Sveriges största innovationsshow

Publicerat av: Redaktionen

Välkommen till en digital pressträff med Helsingborgs stad och den internationella stadsmässan H22 City Expo den 16 mars kl. 11. 

Vi är stolta över att presentera det enskilt största evenemanget för innovation och hållbar stadsutveckling i Norden 2022 med uppemot 100 partners från näringslivet, akademin och föreningslivet.

Under den 35 dagar långa Expon i sommar får besökarna ta del av avgörande innovationer, cirkulära lösningar, nationella och internationella konferenser, kultur och musik, design- och arkitekturutställningar, hackathons – och mängder med inspiration till ett hållbart liv i framtidens smarta och hållbara städer.

Pressinbjudan: H22 City Expo släpper programmet – dags för Sveriges största innovationsshowHelsingborg har en stolt tradition av att arrangera stadsmässor, från H55 som var en design- och hantverksmässa med en miljon besökare till H99 som blev föregångaren för bomässor i Sverige. Innovationsshowen H22 City Expo sträcker sig över hela Helsingborg och kommer att dra hundratusentals besökare till staden.

Välkommen till pressträffen!

Peter Danielsson, kommunstyrelsens ordförande

Jan Björklund, kommunstyrelsens vice ordförande
Soraya Axelsson, projektchef H22 City Expo

Datum: Onsdagen den 16 mars

Tid: kl 11.00

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>