Hållbar datacenterutveckling – går tillväxten att förena med klimatmålen?
Hem HÅLLBAR UTVECKLING Hållbar datacenterutveckling – går tillväxten att förena med klimatmålen?

Hållbar datacenterutveckling – går tillväxten att förena med klimatmålen?

Publicerat av: Redaktionen

Vi optimerar energianvändningen för
minsta möjliga miljöpåverkan.

Reflektioner från vår VD Åsa Wikensten

Hösten har gjort sitt intåg med full fart och lite krispigare väder! Jag hoppas ni alla haft en fin och avkopplande sommarledighet. Min sommar spenderades för andra året i rad i Sverige med fokus på sol, bad och umgänge med familj och vänner. En viktig skillnad från förra sommaren är att jag nu lärt mig uppskatta mitt närområde på ett helt annat sätt och att ta vara på de små, fina stunderna i vardagen.

Hållbar datacenterutveckling – går tillväxten att förena med klimatmålen?

Åsa Wikensten

Under september månad deltog jag i ett webinar med SDIA (Swedish Data Industry Association) om hållbara datacenter där intresset var stort. Hållbarhet i kritiska anläggningar, och särskilt inom datacenter, är verkligen i rampljuset och lär fortsätta att vara så. Vi på Coromatic har sen länge bestämt att vårt arbete i branschen inte ska behöva ske på bekostnad av miljön, det är ett åtagande vi tar på allvar. Missade du vårt webinar om Hållbar datacenterutveckling – går tillväxten att förena med klimatmålen?

I takt med att våra samhällen öppnar upp mer ser vi på Coromatic ser fram emot att komma ut mer och träffa er kunder och partners bland annat så kommer vi delta på DI Datacenter och på Datacenterforum under hösten – kanske vi ses där?

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>