Colabit och Svenska Bilsportförbundet – med miljön i tanken
Hem MILJÖ Hållbara Colabit och Svenska Bilsportförbundet – med miljön i tanken

Hållbara Colabit och Svenska Bilsportförbundet – med miljön i tanken

Publicerat av: Redaktionen

Nu speedar vi upp den gröna omställningen.

Det ska vara enkelt att vara klimatsmart och därför erbjuder Colabit hållbara produkter som fungerar i existerande fordon och distribueras i befintlig infrastruktur.

På våra 90 tankstationer erbjuder vi noga utvalda drivmedel för att din klimatpåverkan ska bli så låg som möjligt.

Här hittar du bensin och diesel med högsta miljöklass Mk1, förnybart bränsle HVO100 för vanlig dieselbil, samt AdBlue som renar avgaser i dieselmotorer.

Colabit och Svenska Bilsportförbundet – med miljön i tanken

Colabit och Svenska Bilsportförbundet – Med miljö i tanken

Colabit är stolt miljöpartner till Svenska Bilsportförbundet. Tillsammans med alla som älskar bilsport tar vi ett steg framåt för en mer hållbar framtid. Det långsiktiga samarbetet ger oss möjligheter att dela med oss av vårt engagemang och kunskap om hur förnybart bränsle som fungerarar i vanliga bilar och i existerande infrastruktur, så att omställningen mot en grönare framtid kan ske snabbare.

Tillsammans vill vi utveckla en hållbar motorsport genom att använda förnybart drivmedel och vi hoppas också att alla hundratusental motorsportintresserade blir ambassadörer på vägen mot en fossilfri framtid.

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>