Hållbarhetsträff med båtsightseeing av IMG Businesslounge
Hem EVENT Hållbarhetsträff med båtsightseeing av IMG Businesslounge

Hållbarhetsträff med båtsightseeing av IMG Businesslounge

Publicerat av: Redaktionen

Vill du nätverka med andra personer som också brinner för och arbetar med olika delar i hållbarhetsarbetet?

Då får du inte missa Hållbarhetsträffen av IMG Businesslounge den 15 september på Djurgården! 

Hållbarhet ligger oss varmt om hjärtat, vårt mål är att sprida och öka kunskapen samt engagemanget om ett mer hållbart samhälle.  

Vi har länge velat anordna ett event där vi samlar människor inom olika branscher som arbetar med just hållbarhet och skapa ett utrymme där man kan träffa likasinnade, byta erfarenheter, bli inspirerad och få mer kunskap!  

Hållbarhetsträff med båtsightseeing av IMG BusinessloungeDen 15 september kommer detta äntligen att ta fart på härliga Djurgården. Vi kommer att påbörja dagen med ett kort intro som sedan följs av visningen ”Halvvägs till 2030”- Sveriges största digiloga Hållbarhets– och Framtidskonferens som anordnas av A Sustainable Tomorrow.

Sedan bjuder vi på lunch där alla deltagare även kommer att ta del av intressanta diskussioner och dagen avslutas med en trevlig båttur runt Djurgården med Ecosightseeing.  

Ta chansen att hänga med på en aktivitetsfylld, inspirerande och lärorik dag som följer ett hållbarhetstema från start till slut!  

Hoppas att vi ses!  

Klicka på länken för att få mer information om upplägget, pris och registrering: https://lnkd.in/ddDhpNE3  

Om du har några frågor eller funderingar tveka inte på att höra av dig till Carin Von Stransky carin@itmediagroup.se eller Jelena Minic jelena@itmediagroup.se från IMG.  

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>