Iver driftar Hogias intelligenta transportlösningar
Hem TRANSPORT Iver driftar nu Hogias intelligenta transportlösningar

Iver driftar nu Hogias intelligenta transportlösningar

Publicerat av: Redaktionen

Iver är ny strategisk driftpartner till Hogias intelligenta transportlösningar.

Ett nytt mångårigt samarbetsavtal är tecknat.

Iver har tecknat ett nytt avtal med Hogia avseende leverans av drifttjänster för Hogias transportlösningar. Ivers lösning och leverans bygger på en konsolidering av Hogias tidigare uppsättning och skapar en effektiv, säker och skalbar leverans där Hogias olika kundmiljöer kan samköras men ändå hållas isolerade. Hogias intelligenta transportlösningar är en del av det digitala ekosystemet som tillsammans med Hogias kunder möjliggör en mängd olika digitala lösningar för bland annat kollektivtrafik, transportföretag, terminalhantering och rederier. Hogia är en ny kund till Iver.

– Tillsammans med Iver kommer vi att kunna skala upp vårt driftserbjudande och höja tillgängligheten för våra kunder ytterligare. Därmed ger vi våra kunder ökad trygghet och större möjligheter att fokusera på att planera trafiken för alla resenärer runt om i Sverige och Norden, säger Johan Jensen, driftansvarig på Hogia Public Transport Systems.

Iver driftar Hogias intelligenta transportlösningar

– Att vi har vunnit Hogias förtroende som ny IT-parter och ytterligare en kund inom segmentet logistik och transport känns förstås väldigt bra. Vi har redan etablerat ett nära samarbete och påbörjat en leverans där vi effektiviserar och konsoliderar Hogia lösning på ett modernt och säkert sätt. Jag är övertygad om att vi med våra engagerade medarbetare, vår tekniska expertis och goda affärsförståelse kan realisera de möjligheter som finns för Hogia i en ökad digitalisering av verksamheten, säger Christian Karlsson, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>