Iver förlänger samarbetet med Scandic
Hem NYHETER Iver förlänger samarbetet med Scandic

Iver förlänger samarbetet med Scandic

Publicerat av: Redaktionen

Iver förlänger samarbetet med Scandic

Iver har tecknat ett nytt avtal med Scandic, Nordens största hotelloperatör, om att förlänga det samarbetet som bolagen har haft sedan 2017. 

Iver har fått förnyat förtroende från Scandic avseende leverans av IT-drift- och servicedesktjänster till Scandic. Scandic har varit kund till Iver sedan 2017.

– Tillsammans med Scandic har vi tagit fram en flexibel avtalsmodell som båda parter är nöjda med. Vi på Iver glada över att få förnyat förtroende vilket är ett kvitto på att vi lever upp till Scandics behov och krav. Inom ramen för samarbetet med Scandic kommer det finnas ett ökat fokus på att vidareutveckla Scandics IT-miljö och IT-säkerhet. Vi ska säkerställa att vi även i fortsättning agerar proaktivt och fortsätter att leverera tjänster som ger Scandic digitala fördelar och innovationsmöjligheter, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

Om Iver
Iver utvecklar, paketerar och levererar IT-tjänster som ger digitala konkurrensfördelar och möjliggör innovation. Vi guidar våra kunder genom ett IT-landskap som ständigt förändras och gör det enkelt att ta del av ny teknik och moderna arbetssätt. Våra kunder finns i alla branscher och vi levererar våra tjänster till medelstora och stora företag, organisationer och offentlig sektor. Med säte i Stockholm verkar Iver i Norden med en agenda att fortsätta vår expansion, alltid nära kunden. Iver omsätter drygt 2,3 miljarder SEK och har cirka 1 200 medarbetare som arbetar på något av våra 25 kontor i Sverige och Norge. Vi är stora men finns nära våra kunder, både geografisk och i tanken. Läs mer på iver.se.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>